30.04.2024 05:42:31
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Zekâ Oyunları Kursu Açıldı

Bolu Dörtdivan'da Halk Eğitim Merkezi uhdesinde yaz etkinlikleri kapsamında zekâ oyunları kursu açıldı. Farklı yaş gruplarına yönelik Mangala, Koridor, Satranç, Reversi ve Skippity oyunları hakkında kurs veriliyor. Kaymakam Uğur Tutkan, Zekâ Oyunları Kursunu ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN02 Ağustos  2018 Perşembe - 15:27
KAYMAKAM ZEKÂ OYUNLARI KURSUNU ZİYARET ETTİ
Bolu Dörtdivan’da Halk Eğitim Merkezi uhdesinde yaz etkinlikleri kapsamında zekâ oyunları kursu açıldı. Farklı yaş gruplarına yönelik devam eden kurslara Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Oktay Karaoğlu ve Milli Eğitim Müdürü İdris Sabur katıldı.
Kurs öğretmeni İsmail Avcı’dan zeka oyunları kursu kapsamında eğitimi verilen Mangala, Koridor, Satranç, Reversi ve Skippity oyunları hakkında bilgi alan Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan; yaz tatilinde gençlerimiz için açılan zeka oyunlarının her yaş grubundan kişiye çabuk karar verme, çözüm odaklı düşünme, bir sonraki aşama hakkında fikir yürütme ve öngörme, olasıkları hesaplama, mantığı etkili ve yetkili şekilde kullanma becerisi kazandırması, beyni yaşlanmaya, demans ve alzheimer gibi beyni tüketen hastalıklara karşı koruması ve kişilerin dikkat ve konsantrasyon seviyelerini arttırması gibi faydalarına değinerek, emeği geçen tüm personele teşekkür etti.



 

YAZARLAR

Tamamı