4.05.2024 14:18:22
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Yılmaz, Çıkrıkçı'yı Ziyaret Etti.

Bolu Dörtdivanlı hemşehrimiz yüzücü Emirhan Yılmaz İstanbul Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından ödüllendirildi. Ziyaretde eğitim gördüğü Halil Bekmezci Anadolu Lisesi Müdürü Murat Açıkalın öğrencisinin başarıları hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı'ya bilgiler verdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM26 Mart  2018 Pazartesi - 13:20
Dörtdivanlı Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tarafından Ödüllendirildi
Bolu Dörtdivanlı hemşerimiz yüzücü Emirhan Yılmaz 23-25 Şubat 2018 tarihlerinde Antalya Alanya ilçesinde yapılan Türkiye yüzme şampiyonası ve Milli takım seçmeleri için yapılan yarışlardaki başarısından dolayı İstanbul Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı tarafından makamında kabul edildi.
Eğitim gördüğü Halil Bekmezci Anadolu Lisesi Müdürü Murat Açıkalın öğrencisinin başarıları hakkında Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı beye bilgiler verdi ve her zaman Emirhan'ın yanında olacaklarının sözünü verdiler.

Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Emirhan Yılmaz'a göstermiş olduğu başarının kendisini sevindirdiğini ve Milli Takım seçmelerini de geçerek Mayıs ayında ki kamp döneminde daha güzel bir çalışma neticesinde istediği yerde olacağını ve Ülkemizi de layık olduğu yerlerde en güzel şekilde temsil edeceğini açıkladı ve ellerinden gelen desteğin sağlanacağını ifade ederek, yüzücü Emirhan Yılmaz'a plaket ve çeşitli hediyeler taktim etti.
Halil Bekmezci Anadolu Lisesi Müdürü Murat Açıkalın ise biz öğrencimiz için ne gerekiryorsa elimizden geldiği sürece yanındayız diye açıklamalarda bulundu.

Dörtdivanlı hemşerimiz bir aksilik olmaz ise Mayıs ayında Çorum ilinde yapılacak Milli takım kampına katılacak.
Dörtdivanlı hemşehrimiz yüzücü Emirhan Yılmaz'ın Çorum da düzenlenecek Milli Takım kampına giderken Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan beyi de makamında ziyaret edeceği ifade edildi.



 

YAZARLAR

Tamamı