19.05.2024 23:49:15
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Uyan Artık Dörtdivan!

Dörtdivan PTT Müdürlüğünün Yeniçağa'ya bağlı bir şubeye dönüştürülmesine tepkiler devam ederken, “Uyan Artık Dörtdivan” imzasıyla yapılan açıklamada; “Çavuşlar Gençlik Derneği olarak Dörtdivan'ın faydasına olan her mevzuda elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz. Bu memleket meselesinde de üzerimize düşen görev ne ise yapmaya hazırız” denildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN14 Şubat  2021 Pazar - 01:10
PTT İÇİN BİR TEPKİ DE ÇAVUŞLAR GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN
Bolu ili Dörtdivan ilçesi PTT Müdürlüğü’nün Yeniçağa’ya bağlı bir şubeye dönüştürülmesine tepkiler artarak devam ederken, Çavuşlar Gençlik Derneği de tepkisini gösterdi. Dernek tarafından yapılan açımada şu ifadelere yer verildi.
“ÇAVUŞLAR GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN
Dörtdivanlı hemşehrilerimizin gündeminde olan Dörtdivan PTT Müdürlüğünün kapatılıp Yeniçağa PTT Müdürlüğüne bağlanması, memleketini düşünen her Dörtdivanlıyı olduğu gibi biz gençleri de derinden üzmüştür. Bizleri tanıyan ve takip eden arkadaşlar bilirler ki Çavuşlar Gençlik Derneği olarak Dörtdivan’ın faydasına olan her mevzuda elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz. Bu memleket meselesinde de üzerimize düşen görev ne ise yapmaya hazırız.
Küçük çaplı da olsa bizler bir STK olarak, dernek olarak, Dörtdivan’ın merkez mahallesinin gençleri olarak bu meselede tüm vatandaşlarımızı tepki göstermeye davet ediyor ve icraat makamında olanların meseleye sahip çıkmalarını bekliyoruz. Siyasetçilerimizin daha önce kaybettiğimiz müdürlüklerin mücadelesini vermelerini beklerken, elimizde olan mevcut müdürlükleri de kaybediyor olmaları tüm vatandaşlarımızın Dörtdivan siyasetine olan inancını kaybetmesine neden olmaktadır.
Mevcut siyasetçilerimizden, Belediye Başkanı, İl Genel Meclis Üyeleri ve parti ilçe başkanlarından konuyla alakalı açıklama yapmalarını, icraat makamında olduklarını bilip somut adım atmalarını bekliyor ve tek ses olup Dörtdivan’ın, Dörtdivanlının hakkını savunmalarını istiyoruz.
Konuyla ilgili tüm gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan ve tepkisini ortaya koyan Mutlu Bilge ile tek sesli tepkiyi gösteren Dörtdivanspor Başkanı Kadir Biçer'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Kadir Biçer ve Dörtdivanspor Yönetim Kurulunun bahsetmiş olduğu geniş katılımlı toplantı, ortak basın açıklaması gibi tüm etkinliklerde ve atılacak olan tüm somut adımlarda biz de imzamızı koymaya hazırız.
UYAN ARTIK DÖRTDİVAN!


YAZARLAR

Tamamı