29.03.2024 17:55:26
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Umut, İzin, Onay Geldi

Bolu'da katıldığı iftar programında konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Dörtdivan'da uzun bir dönem çok programlı lise olarak kullanılan ve şu anda boş olan binayı meslek yüksekokulu yapması şartıyla BAİBÜ'ye devredebileceklerini söyledi. Bakanın açıklamasıyla Umut olup, izin ve onay gelmiş oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN21 Nisan  2022 Perşembe - 02:41
BAKAN ÖZER'İN KONUŞMASI DÖRTDİVAN'I UMUTLANDIRDI
Bolu'da katıldığı iftar programında konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Dörtdivan'da uzun bir dönem çok programlı lise olarak kullanılan ve şu anda boş olan binayı meslek yüksekokulu yapması şartıyla BAİBÜ'ye devredebileceklerini söyledi.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Hilton Otel'de düzenlenen iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. İftar yemeği sonrası Milli Eğitim Bakanı Özer'in yaptığı konuşma Dörtdivan İlçesinde heyecana neden oldu. Bakan Özer, Dörtdivan ilçesinde eskiden çok programlı lise olarak hizmet veren, şu anda kullanımda olmayan binanın meslek yüksekokulu olarak düzenlenmesi şartıyla Milli Eğitim olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne devredebileceklerini söyledi.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, kamu kurumlarının imkânlarını paylaşmasının önemine değinerek ''Dörtdivan ilçesinde kullanmadığımız, zamanında eğitim öğretime çok programlı lise olarak hizmet eden ama şu anda atıl olan bir binamız var. Onları da arkadaşlarımız inceledi. Onu da İnşallah Bolu'muza Dörtdivan'a vereceğiz. Ama tek bir şartla; üniversitemizin o binayı meslek yüksekokulu yapılması şartıyla.'' ifadelerini kullandı.
Haber: Cennet ÇAKAN / tvbolu.com.tr

  Haberin Videosunu İzlemek için Tıklayın
 

YAZARLAR

Tamamı