28.03.2024 19:02:14
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Türkiye İkincisi Oldular

Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu “Dörtdivan DörtAkbaba Projesi” ile halk oylaması sonucunda Türkiye ikincisi olmayı başardı. Dörtdivan'a bir kez daha gurur yaşattılar. Ödüllerini Ankara da düzenlenen törende aldılar.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN18 Ekim  2022 Salı - 18:40
TÜRKİYE İKİNCİSİ OLMAYI BAŞARDILAR
MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Başarılı Örnekler Sergisi etkinliğinde, daha önce ilk üç arasına giren, Değerler Eğitimi kategorisindeki “Dörtdivan DörtAkbaba Projesi” ile Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu halk oylaması sonucunda Türkiye ikincisi olmayı başardı.
Ankara da düzenlenen ödül törenine, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, MEB Bakan Yardımcıları, Genel Müdürler ve Protokol Üyeleri katıldı.

Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Tuncer Demirtaş sosyal paylaşım ağı facebook da yaptığı açıklamada; Bize bu gururu yaşatan başta proje koordinatörü Fenci Hiko öğretmenimiz olmak üzere, projede katkısı olan tüm öğretmen, öğrenci ve personelimize, projemize en baştan itibaren “AkbabalarYaşasın” diyerek destek olan Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, Belediye Başkanı Hamza Efe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal ile bu organizasyonu yürüten Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

www.dortdivandunyasi.com ailesi olarak Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerini kutlar, başarılarının daim olmasını dileriz. 






YAZARLAR

Tamamı