16.05.2024 21:06:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Törenle Devir Teslim Yapıldı

Bolu İzzet Baysal Vakfı tarafından yaptırılan Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü, 33'üncü İzzet Baysal Şükran Günleri kapsamında BAİBÜ ev sahipliğinde Mengen'de düzenlenen devir teslim töreniyle, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne devredildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR16 Mayıs  2022 Pazartesi - 17:49
Mengen de Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
Bolu Mengen Belediyesi, İzzet Baysal Vakfı ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) arasında imzalanan protokol ile 2018 yılında inşaatına başlanılan Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü devir teslim törenini gerçekleştirildi
İzzet Baysal Şükran günlerinin son etkinliği olarak gerçekleştirilen Devir Teslim Törenine İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, eşi Solmaz Baysal, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti, BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı, Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, İlçe Protokolü, Sivil Toplum Örgütleri, İlçe halkı ve öğrenciler katıldı.

İzzet Baysal’ın Vasiyetini Yerine Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyorum
Mengen Anadolu Aşçılık Meslek Lisesi Restaurantında düzenlenen yemek ile başlayan program, kortej yürüyüşü ve Ahmet Baysal’ın öğrencileri ve halkı selamlaması ile devam etti. Yeni Kampüsün konferans salonunda imzaların atılmasının ardından Ahmet Baysal konuşma yaptı. Ahmet baysal konuşmasında “Amcam İzzet Baysal’ın vasiyetini gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bugün bu devir teslim törenimiz aynı zamanda üniversitenin açılışı olarak da kabul edilmeli” dedi. Rektör Mustafa Alişarlı, Başkan Turhan Bulut’a ve Ahmet Baysal’a plaket takdiminde bulundu.
Onurlu ve Gururluyum
Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut törende yaptığı konuşmada, “İlçemize kazandırılan yeni kampüs binası bizlerin onuru ve gururu oldu. İzzet Baysal ismi ile üniversitemiz. Çok gururlu ve onurluyum bize bu gururu yaşatan Merhum İzzet babamıza yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Onun yaptığı güzel işleri devam ettirerek Mengen’imize bu güzel kampüsü kazandıran emek veren Ahmet Baysal’a, İzzet Baysal Vakfı mütevelli heyetine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Plaket Takdim Etti
Başkan Bulut tören sonunda Mengen halkı adına Ahmet Baysal’a, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli heyetine ve kampüs binasının yapımında emek veren Konak Köyü Muhtarı Bekir Sarıoğlun’a ve Nevzat Efe’ye plaket takdimin etti. (Kaynak: boluhavadis.net)


 

YAZARLAR

Tamamı