18.04.2024 06:11:16
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Toplu Açılış Merasimi

Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilerin daha iyi imkânlarda eğitim görmesi ve ülkenin geleceğine daha donanımlı bir şekilde katkı sunması amacıyla 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde oluşturulan atölye ve bölümlerin açılışı yapıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN12 Haziran  2022 Pazar - 00:18
YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULUNDA TOPLU AÇILIŞ MERASİMİ
Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilerin daha iyi imkânlarda eğitim görmesi ve ülkenin geleceğine daha donanımlı bir şekilde katkı sunması amacıyla 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde oluşturulan atölye ve bölümlerin açılışı Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan ALPBOĞA, Belediye Başkanı Hamza EFE, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL, İlçe Müftüsü Sinan YILDIZ, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Okul Müdürü Tuncay Demirtaş'ın teşekkür konuşmasıyla başlayan program, yapılan duanın ardından kurdele kesilip açılan atölye ve bölümlerin tanıtımının yapılması ile devam etti.
Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan ALPBOĞA, emeği geçen herkese teşekkür edip oluşturulan bölümlerin eksiklerini giderme noktasında ellerinden geleni yapacaklarını ekleyerek eğitime yaptıkları desteklerin artarak devam edeceğini ifade etti.
Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda Fen Laboratuvarı, Kütüphane, Mescit, Robotik Kodlama Atölyesi, Zeka Oyunları ve Bilim Atölyesi gibi bölümler çeşitli kuruluşlar ve hayırseverler ile öğretmen, öğrenci, veli, personellerin katkılarıyla oluşturuldu.
Toplu Açılış Merasimi Sonrası Katkı Sağlayanlara Teşekkür Edildi.
2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde çeşitli kuruluşlar ve hayırseverlerin katkıları ile öğretmen-öğrenci-veli-personel el ele vererek oluşturduğumuz atölye ve bölümlerin açılışını gerçekleştirildiğini sosyal paylaşım ağında paylaşan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu’ndan şu ifadelere yer verilerek, katkıda bulunanlara teşekkür edildi.
Öğrencilerimiz daha iyi imkânlarda, daha donanımlı ve teknolojik sınıflarda eğitim görsünler diye oluşturduğumuz atölye ve bölümlerin hikâyesi ve emeği geçenler şu şekilde:
Fen Laboratuvarımızın Donatım Malzemelerini Özel Mef Okullarından hibe yoluyla okulumuza kazandırdık. Laboratuvar malzemelerini ise kapanan Anadolu Lisemizden takviye ettik. Özel Mef Okullarına, Laboratuvarımızı düzenleyen ve öğrencilerimizin yaparak ve yaşayarak öğrenebilmeleri için aktif olarak kullanılmasını sağlayan Fen Bilimleri Öğretmenlerimiz Gülcan DURSUN ve Hikmet Erdoğan’a Teşekkürler.
Kütüphanemizin büyük bölümünü Sosyal Medyada organize olup okullara destek olan Sınırsızlar Takımı aracılığıyla oluşturduk. Sınırsızlar Takımı oluşumuna, kütüphanemizin düzenli bir şekilde kullanılmasını sağlayıp öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak için birçok faaliyet yürüten Türkçe Öğretmenlerimiz Mert Kocaili ve Semanur Yüksel’e Teşekkürler
Mescidimizi ek binamıza taşıyarak hayırseverler aracılığıyla yeniledik. Bu anlamda Yeniçağa esnaflarından Muhittin Duğaner beyefendiye, Ankara’da ikamet eden Avukat Selahattin Demir beyefendiye, Melike Sağır, İlhan Sağır, İsmail Balcı, Hatice Duğaner ve Metin Taşçılar başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve personelimize Teşekkürler
Robotik Kodlama Atölyemizin bilgisayarları Ankara Valiliğinden hibe yoluyla, robotik malzemeleri kendi imkanlarımız ve Kaymakamlığımız ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle, 3 boyutlu yazıcımız ise Doğancılar Köyü Gençliği tarafından atölyemize kazandırılmıştır. Tüm bu ismini saydığım kuruluşlarla birlikte okulumuzda bu teknolojik çalışmaları yürüten öğretmenlerimiz Alper Özocak ve Metin Taşçılar’a Teşekkürler
Zeka Oyunları ve Bilim Atölyemizin donatım malzemeleri ve Türkiye’de az sayıda okulda bulunan Teleskop için önceki Kaymakamlarımızdan Uğur Tutkan beyefendiye, Satranç Takımı hediyesi için İş Bankasına, okulumuzun birçok bölümü olduğu gibi atölyemizi de sanatıyla güzelleştiren Hülya Kutlu öğretmenimize, diğer oyunlar ve bilimsel materyaller için Hikmet Erdoğan ve Mert Kocaili öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize Teşekkürler
Okulumuzda tüm bu birimleri öğrencilerimizin hizmetine sunabilmek için mesai kavramı tanımadan çalışan Müdür Yardımcımız Sefa Başlı, öğretmenlerimiz Aslı Hasdemir Tezcan, Çiğdem Çınar, Faruk Hakan Çelebi, Yasin Özkan ve yardımcı personellerimiz Meryem Benderlioğlu ile Raşit Çelik’e Teşekkürler. Ayrıca programımıza teşrif eden değerli katılımcılara da Sonsuz Teşekkürler





YAZARLAR

Tamamı