16.05.2024 14:04:00
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Teşekkür Ettiler

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı görevine başlayan Dr. Veysel Tiryaki ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı görevinden ayrılan Fatih Metin teşekkür mesajı yayımladılar.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR10 Nisan  2022 Pazar - 06:32
Tiryaki ve Metin Teşekkür Mesajı Yayımladılar
Dr. Veysel Tiryaki sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda;
“Sayın Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişçi'nin teveccühü ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Tarım ve Orman Bakan yardımcısı olarak görevime başladım. Güvenleri için şükranlarımı sunar, hayırlı olsun dileklerini ileten herkese gönülden teşekkür ederim. Rabbim utandırmasın” ifadelerine yer verdi

Eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin de sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda;
“AK Partimizin kuruluşu ile başlayan mücadelemiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle; AK Parti Bolu İl Başkanlığı, AK Parti 23. Dönem Milletvekilliği, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcılığı, Ekonomi Bakan Yardımcılığı, Ticaret Bakan Yardımcılığı olarak devam etti. Son olarak 3 yıldır Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı olarak ifa ettiğim görevim bugün itibariyle son buldu. Çıktığımız bu kutlu yolda 20 yıldır her kademede verdiği görevler ile ülkeme ve milletimize hizmet etme fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı ve saygılarımı arz ediyorum.” ifadelerini kullandı.


YAZARLAR

Tamamı