28.04.2024 00:44:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Tatar Bolu'ya Geldi!

KKTC Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kalıcı Konutlarda yapılan Rauf Denktaş heykelini açmak ve bir dizi ziyarette bulunmak için Bolu'ya geldi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR15 Haziran  2023 Perşembe - 15:15
CUMHURBAŞKANI TATAR BOLU’YA GELDİ
Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kalıcı Konutlarda yapılan Rauf Denktaş heykelini açmak ve bir dizi ziyarette bulunmak için Bolu’ya geldi.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Bolu’ya gelişinde Valilik önünde resmi karşılama töreni düzenledi. Çiçeklerle karşılanan Cumhurbaşkanı Tatar, Vali Erkan Kılıç eşliğinde protokol üyeleriyle tanıştıktan sonra polis tören mangasını selamladı.

DENKTAŞ’IN HEYKELİNİ AÇACAK
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 2 günlük program için Bolu’ya geldi. Vali Erkan Kılıç ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Tatar, bugünü bir dizi ziyaretle geçirecek. KKTC Cumhurbaşkanı Tatar 15 Haziran Perşembe günü ise Bolu Belediye Meclisinde alınan karar doğrultusunda Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Bolu Şube Başkanı ve Kıbrıs Gazisi Emekli Kıdemli Binbaşı Ahmet Şerafettin Yamaner tarafından Kalıcı Konutlar da yapılan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın heykelinin açılışını yapacak. (Kaynak: boluhavadis.net)






YAZARLAR

Tamamı