26.04.2024 01:05:32
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Söyleşiler Mart ayında da dopdolu...

Altındağ Belediyesi tarafından Hamamönü'ndeki Tarihi Kabakçı Konağı'nda düzenlenen söyleşiler Mart ayında da dopdolu... Hamamönü Söyleşileri'nde bu ay hem şehitlerimiz hem de İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy unutulmadı. Hamamönü Söyleşileri, her ay olduğu gibi yine 19.00 - 21.00 saatleri arasında Ankaralı vatandaşları ağırlayacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT09 Mart  2018 Cuma - 10:42
Mart'ta tercihiniz Hamamönü Söyleşileri olsun
Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Hamamönü'ndeki Tarihi Kabakçı Konağı'nda düzenlenen söyleşiler mart ayında da dopdolu... Hamamönü Söyleşileri'nde bu ay hem şehitlerimiz hem de İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy unutulmadı. Hamamönü Söyleşileri, her ay olduğu gibi yine 19.00 - 21.00 saatleri arasında Ankaralı vatandaşları ağırlayacak.
Hamamönü sokaklarını müzik saracak
Altındağ Belediyesi, Ankaralı sanatseverlere adeta bir müzik ziyafeti sunacak. Güfteden Besteye Çalışma Grubu'nun seslendireceği müzikal ile başlayacak olan program Çorum Anadolu Ãa€ş¡şıklar ve Ozanlar Derneği'nin etkinliğiyle devam edecek. Bir Nihavent Akşamı'nı seslendirecek Cengiz Taşkent aracılığıyla Hamamönü sokaklarından en güzel nağmeler yükselecek. Müzik tadında akşamlara Eskimeyen Türküler isimli programla Eylül İlkim İlk de destek verecek. Dil Güşa Tasavvuf Müziği Topluluğu, huzura açılan kapının bir parçası olacak. Başkentte Dem Vakti Şiirleri, Kabakçı Konağı Şiir Dinletileri, Şahı Şiirler ve 3. Uluslararası Başkent Şairler Şöleni ile Ankara şiirin büyüsüne kapılacak.
Mehmet Akif ve Şehitlerimiz anılacak
Hamamönü Söyleşileri'nde bu ay İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'a ve İstiklal Marşı'na ayrı bir parantez açılacak. Bu önemli konuyu, Dünya Yazarlar ve Aydınlar Derneği ile Yozgatlılar Birlik ve Dayanışma Vakfı (YOBİDAV) gündeme taşıyacak. İnsan Vakfı'nın hazırlayıp sunacağı Şehitler Haftası Etkinliği'ne tüm şehit yakınları davetli... Son günlerin en çok konuşulan konularından Kudüs, Hamamönü Söyleşileri'ndeki yerini alacak. Üç Semavi Dinde Kudüs'ün Önemi isimli program daha şimdiden merak konusu...




 

YAZARLAR

Tamamı