28.04.2024 21:03:42
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Seyir Terası Yapılacak

Hemşehrimiz Hasan Başyiğit'in Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürü olmasının ardından ilimizle ilgili yaptığı çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, doğa güzelliklerinin gün yüzüne çıkartılmasıyla turizm alanında Bolu'ya değer katacağı düşünülüyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR10 Haziran  2023 Cumartesi - 14:35
BOLU’YA SEYİR TERASI YAPILACAK
Hemşehrimiz Hasan Başyiğit’in Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürü olmasının ardından ilimizle ilgili yaptığı çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, doğa güzelliklerinin gün yüzüne çıkartılmasıyla turizm alanında Bolu’ya değer katacağı düşünülüyor.
Sinop İl Müdürlüğü döneminde yaptığı başarılı çalışmalarının ardından geçen yıl Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürü olan Hasan Başyiğit’in Bolu’ya gösterdiği ilgi beraberinde birçok projeyi de getirdi. Bu projleri Bolu'da hayata geçirecek.

TURİZME BÜYÜK KATKI SAĞLAR
Doğa Koruma ve Milli Parklar 9. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit geçtiğimiz günlerde Bolu Şube Müdürü Mustafa Gözler’le birlikte İlimizin saklı cennetlerinden ayı kayasında incelemelerde bulundu. Yedigöller yolu üzerinde bulunan Ayı Kayası Tepesine seyir terası ve yürüyüş yolu projesini hayata geçirmek için ilk adım atılırken, projenin kısa zamanda tamamlanması bekleniyor. İlimizde güneşin batışının en güzel seyredildiği tepe olan Ayı Kayası tepesinde yürüyüş yolu ve seyir terası yapılması halinde bölgeye turistlerin göstereceği ilginin büyük ölçüde artacağı tahmin ediliyor. (boluhavadis.net)



YAZARLAR

Tamamı