25.04.2024 07:46:48
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Orman Bilgilendirme Toplantısı

Bolu ili Dörtdivan ilçesi Yukarıdüğer köyünde orman bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Orman yangınları, ORKÖY kredileri ve ormancılık faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılarak vatandaşların talep ve ihtiyaçları dinlendi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN10 Haziran  2022 Cuma - 03:53
DÖRTDİVAN’DA ORMAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Dörtdivan İlçesinde Kaymakam Mustafa Batuhan Alpboğa Başkanlığında, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Orman ve Köy İlişkileri Şube Müdürü Özkan Yavuz, Dörtdivan Orman İşletme Müdürü Murat Yıldız, Dörtdivan Orman İşletme Müdürlüğü İşletme Şefleri, Dörtdivan İlçesi Kurum Amirleri, Köy Muhtarları, Kooperatif Başkanları ve orman köylülerinin katıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Dörtdivan Yukarı Düğer köyünde gerçekleşen toplantıda, Dörtdivan Orman İşletme Müdürlüğünün bilgilendirme sunumunun ardından, orman yangınlarına karşı alınması gerekli önlem ve tedbirler, orman yangınları ile ilgili halkın bilgilendirilmesi, yeni orman yollarının yapımı ve bakımı, üretim işleri ve ORKÖY kredi destekleri ile ilgili konularda bilgi paylaşımı yapıldı. Katılımcılar tek tek söz alarak düşünce ve önerilerini de dile getirdiler.
Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk yaptığı konuşmada orman köylüsünün her zaman yanında olduklarını, kurum olarak her türlü desteği verdiklerini ve imkânlar ölçüsünde vermeye devam edeceklerini belirtti.


 

YAZARLAR

Tamamı