4.05.2024 22:48:42
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Öğrencilerden Şehit Ziyaretleri

Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Deniz Feneri Derneği ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneğince ortaklaşa yürütülen İmam Hatipler İyilikte Yarışıyor Proje Yarışması kapsamında Şehit kabirlerini ziyaret etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM26 Şubat  2018 Pazartesi - 01:02
Dörtdivan'da Öğrenciler Şehit Kabirlerini Ziyaret Etti
Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Deniz Feneri Derneği ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneğince ortaklaşa yürütülen “İmam Hatipler İyilikte Yarışıyor Proje Yarışması” kapsamında Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu şehitlik ziyaretleri gerçekleştirdi.
Şehitlik ziyaretlerine; Dörtdivan İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bçvş. Atilla Acarer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, ilçede yaşayan şehit yakınlarından Çavuşlar Mahallesinden Şehit Orhan Yalçın´ın ağabeyi İrfan Yalçın ve projeye gönüllü olarak katılan öğrenciler ile projeyi yürüten Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Melike Şahin katıldı.

Ziyarete katılan hazirun ile birlikte projede görev alan öğrenciler, Dörtdivan sınırları içerisinde bulunan sekiz şehidimizin kabrini ziyaret edip, dualar etti.
Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Tuncay Demirtaş İmam Hatipler İyilikte Yarışıyor Projesi hakkında şunları söyledi: “Projede amaç Peygamberimizin tebliğine yakınlarından başlaması, komşuya ikramda en yakın kapıdan başlanılmasını tavsiye etmesi gibi sebeplerle öncelikle yakında bulunan Dörtdivan İlçesindeki şehitlik ziyaretlerini gerçekleştirmek böylece ilçede milli, manevi değerlere, vatan ve millet sevgisine yönelik doğru bir bilinç oluşturmak, ardından bunu Bolu ilinde ve diğer illerde genişleterek devam ettirmek.
Projeden nihai hedef ise vatanını, milletini seven, bayrağına bağlı olan, onu koruyan fertler yetişmesini sağlamak amacı ile öğrencilerin ve toplumun bu yöndeki farkındalıklarını arttırmaktır”





YAZARLAR

Tamamı