26.04.2024 01:23:51
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Nisan Ayı Hamamönü Söyleşileri

Hamamönü Söyleşileri, Nisan ayında dopdolu bir programla Ankaralı sanatseverleri ağırlayacak. Altındağ Belediyesi tarafından Tarihi Kabakçı Konağında 19.00 – 21.00 saatleri arasında düzenlenen söyleşiler, her ay Ankaralılar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Söyleşilere Ankaralılar, sanat, edebiyat ve tarih severler davetli.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT03 Nisan  2017 Pazartesi - 01:31
Nisan ayında da tercih Hamamönü Söyleşileri
Hamamönü Söyleşileri, Nisan ayında dopdolu bir programla Ankaralı sanatseverleri ağırlayacak. Altındağ Belediyesi tarafından Tarihi Kabakçı Konağı’nda 19.00 – 21.00 saatleri arasında düzenlenen söyleşiler, her ay Ankaralılar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Sanatçıların, edebiyatçıların, müzisyenlerin yer alacağı ve birbirinden farklı konuların işleneceği Hamamönü Söyleşileri’ne tüm halkımız davetli…
Ankaralılar şiire, edebiyata, sohbete doyacak
Ankaralı sanatseverler, Nisan ayında müzik ve şiir dolu akşamlara tanıklık edecek. Hamamönü Söyleşileri’nde bu ay halk müziği, sanat müziği ve Divan Edebiyatı ezgilerine ait farklı türlerde müzikal programlar sayesinde kulakların pasını silmek mümkün… Kabakçı Konağı Şiir Dinletileri, Şah-ı Şiirler, Başkentte Dem Vakti Şiirleri ve Şiir Otağı programlarında en güzel dörtlükler Hamamönü’nden yükselecek.
“Meşrutiyetten Bugüne Aanayasalar, Neyzen Kahvehanesi, Mürekkebi Kurumadan, Türk Aile Yapısında Yaşanan Değişim Süreci, Marmara’da Yaşayan Nogay Türkleri, Yaren Sofrası, Edebiyatımızda Bahar, Memleket Havası: Van, Sanata Dair Ne Varsa Konuşalım, Gurbet ve Sıla, Türkçe Müzik Dili, Belediyecilik ve Kentsel Gelişim, Bir İz Akşamı, Tarih Söyleşileri, Alevi-Sünni Kardeşliğimiz ve Can Veren Pervaneler” isimli programlar ise sanat, edebiyat ve tarih severleri kendine çekecek.




 

YAZARLAR

Tamamı