30.04.2024 05:14:03
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

MHP İlçe Başkanlığı Açıldı

Bolu Dörtdivan MHP İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından onaylanıp, imzalanmıştı. Yeni oluşturulan MHP Dörtdivan İlçe Başkanlığı, Dörtdivan Belediye İş hanındaki yeni yerinde faaliyetini sürdürecek mekanı yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN01 Aralık  2019 Pazar - 18:58
MHP DÖRTDİVAN İLÇE BAŞKANLIĞI YENİ MEKANI AÇILDI
Bolu Dörtdivan MHP İlçe Başkanlığı yeni mekanı gerçekleşen kalabalık bir katılım ile açıldı.
Açılışa MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, MHP Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, MHP Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya ve Dörtdivan Bağımsız Belediye Başkanı Hamza Efe katıldı.

Yeni mekanın açılışında konuşan MHP Dörtdivan İlçe Başkanı Rasim Özdemir, "Ülkücü hareketin lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin takdiri ve il başkanımız Sayın Cihan Başaran'ın oluru ile göreve gelmiş bulunmaktayım. Bu görevi hiçbir menfaat gözetmeden gece gündüz çalışarak yerine getireceğim. Kıymetli vatandaşlarımızı yeni açılan ilçe binamızda ağırlamaktan onur ve şeref duyarım" dedi.
MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran tarafından programa katılan Belediye Başkanları ile MHP'ye üye olan bazı vatandaşlara MHP’nin kuruluşunun 50. Yılı anısına hazırlanan rozet takıldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından imzalanan MHP Dörtdivan İlçe Teşkilatı aşağıdaki isimlerden oluştu.


 

YAZARLAR

Tamamı