29.04.2024 17:16:34
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Mevlid-i Şerif Okunacak!

Yitirdiğimiz Hemşehrilerimizin için Ankara Bolulular Derneği organizasyonunda, Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ile SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Platformu destekleriyle değerli hemşerilerimiz; 22 Ocak 2023 Pazar günü öğle namazına müteakip Mevid-i Şerif okutulacaktır. Hemşehrilerimiz davetlidir.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR27 Aralık  2022 Salı - 19:55
Ankara Bolulular Derneği tarafından Mevlid-i Şerif Programı
Ne yazık ki Ülkemizin de içinde bulunduğu Koranavirüs nedeniyle en yakınımızı, akrabamızı ve hemşehrimizi kaybettik. Hala acıları geçmiş değil yüreğimizde. Onları unutmadık. Unutmak da mümkün değil, Mevid-i Şerif ve Dualarla Anacağız.
Bu nedenle Ankara Bolulular Derneği organizasyonunda, Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ile SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Platformu destekleriyle değerli hemşerilerimiz; 22 Ocak 2023 Pazar günü öğle namazına müteakip Mevid-i Şerif organizasyonu yapılacaktır.
Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları, Bolumuzun mimarı, hayırsever iş adamı Merhum İzzet Baysal ile İsimlerini burada uzun uzadığa yazamadığımız ve aklımıza gelmeyen Bolumuza değer katan tüm büyüklerimiz, Vatanı Bayrağı uğruna geçmişten günümüze şehit olan tüm şehitlerimiz, Askeri ve Emniyet Teşkilatımız mensupları ile tüm Bolulu Vefat eden akrabalarımız, hemşerilerimiz ve yakınlarımız için, Ankara Altındağ ilçesi Opera Meydanında bulunan Melike Hatun Camisinde Mevlid-i Şerif okutulacaktır. Değerli akrabalarımızı, büyüklerimizi ve hemşehrilerimizi dualarla anmak istiyoruz. Ahirete intikale edenlerimizi rahmetle yâd edeceğiz.
Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.
Başkan Ramazan YAMAN
Ankara Bolulular Derneği Yönetimi Adına
TARİH: 22 Ocak 2023 SAAT: Öğle Namazına Müteakip
YER: Melike Hatun Camii Opera Meydanı Ulus / ANKARA






YAZARLAR

Tamamı