27.04.2024 08:24:39
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Mengen de Kampüs yapılacak!

Mengen Belediyesi, İzzet Baysal Vakfı ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi arasında Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü için Protokol İmzalanıyor. 28000 m2´lik arsa üzerine Eğitim Kampüsü yapılacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM01 Nisan  2016 Cuma - 12:05
MENGEN DE KAMPÜS PROTOKOLÜ İMZALANIYOR.
Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut’un davetiyle 30 Mart Çarşamba günü Belediye Toplantı Salonunda Mengen ilçesinin sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile bir toplantı düzenlendi. 
Toplantıda Belediye Başkanı ilçenin geleceği için büyük bir önem arz eden ‘’Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü’’ Protokol İmzalama Töreninin, 11-14 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleşecek olan İzzet Baysal Şükran günleri kapsamında yapılacağını açıkladı.
Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 17 yıl önce Konak Köyü tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesine devredilen 28000 m2´lik arsa üzerinde, 1,5 yıl önce İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sn. Ahmet Baysal, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti ve A.İ.B.Ü. Rektörü Sn. Hayri Coşkun´un katılımıyla incelemelerde bulunulduğunu, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sn. Ahmet Baysal tarafından Mengen´e kampüs yapımı için söz verildiğini ifade etti.
İzzet Baysal Şükran Günleri kapsamında 13 Mayıs Cuma günü İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sn. Ahmet Baysal, A.İ.B.Ü. Rektörü Sn. Hayri Coşkun ve Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut tarafından imzalanacak olan protokol ile birlikte ilçeye yapılacak olan kampus inşaatının resmiyet kazanacağını belirtti.
Belediye Başkanı Bulut’un yapmış olduğu açıklamalar katılımcılarda sevinç ve büyük bir memnuniyet yarattı. Başkanın bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkürlerini ileten tüm katılımcılar ilçenin geleceği, yeni şehirleşme, yeni yatırımlar, yeni Turizm Yatırımları, eğitim, sosyal donatılar ve her türlü projede Mengen Belediyesinin yanında olacaklarını ifade ettiler.


 

YAZARLAR

Tamamı