30.04.2024 05:23:19
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Mengen Aşçılık Festivali 6-7 Ağustos'ta!

Bolu Mengen 35. Festivalin geniş kapsamlı ve katılımlı gerçekleştirmek için çalışmaların başladığını açıklayan Festival Düzenleme ve Yürütme Kurulu; 35. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali Tarihini 6-7 Ağustos 2022 olarak belirledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR20 Mart  2022 Pazar - 17:32
35. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali Tarihi Belirlendi
35. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivalimizin ilk değerlendirme toplantısı Mengen Belediye Başkanı ve Festival Düzenleme ve Yürütme Kurulu Başkanı Turhan BULUT’un Başkanlığında Mengen Belediyesi Konukevi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü temsilcisi Semra BAYKIR, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Abdi DÖLEK, Mengen Kaymakamlık Makamı Temsilcisi Gültekin ÇETİNKAYA, AİBU Aşçılık MYO ve AİBÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları temsilcisi Osman ÇAVUŞ, AİBÜ Turizm Fakültesi, Mengen Belediye Encümeni Temsilcisi Ferhat ŞENTÜRK, Mengen Belediye Meclisi Temsilcisi Tamer ÖKSÜZ, Mengen Belediye Temsilcisi Ünsal KARABOSTAN, GENTAŞ Temsilcisi Alper Kemal DOĞAN, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Temsilcisi Burhan ERÖZ, ULAF temsilcisi Melik ALTUNDAĞ, ASOMDER temsilcisi Fatih YURTTAŞ, AŞKON Temsilcisi Hanifi ÖZEN, UGEF Temsilcisi Mehmet KAPLAN katıldılar.

Toplantıda her geçen yıl kalitesi bir üst seviyeye çıkarak Türkiye ve Dünyada daha çok duyulup daha çok ses getiren Festival ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. 35. Festivalin geniş kapsamlı ve katılımlı gerçekleştirmek için çalışmaların başladığını açıklayan Festival Düzenleme ve Yürütme Kurulu; 35. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali Tarihini 6-7 Ağustos 2022 olarak belirledi.


 

YAZARLAR

Tamamı