29.03.2024 15:12:07
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Köroğlu Festivali'ne Üç gün kaldı

Marka Şehir Bolu ve 5. Uluslararası Köroğlu Festivali'nde geri sayım başladı. Doğal güzellikleri ve doğasıyla uyumlu şehircilik anlayışı ile "Tabiatın Kalbi" olarak markalaşan Bolu, Marka Şehir Bolu ve 5. Uluslararası Köroğlu Festivali 18 Ağustos Cuma günü başlayacak ve üç gün sürecek.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT15 Ağustos  2017 Salı - 12:02
Marka Şehir Bolu ve 5. Uluslararası Köroğlu Festivaline Üç gün kaldı.
Bolu Valiliği ve Bolu Belediye Başkanlığı iş birliğince 18-20 Ağustos tarihleri arasında "Marka Şehir Bolu ve 5. Uluslararası Köroğlu Festivali" 18 Ağustos Cuma günü düzenlenecek etkinliklerle başlayacak ve 20 Ağustos Pazar günü sona erecek.
Dev festival kapsamında çeşitli konserler, yarışmalar, halk oyunları ve tiyatro gösterileri, sergiler, çocuk oyunları, çalıştaylar, doğa ve bisiklet yürüyüşleri düzenlenecek.
Bolu Valiliği ile Bolu Belediyesi iş birliğinde gerçekleşecek festivale Türkiye'nin yanı sıra 12 Türk dünyası ülkesinden de katılım olacak.
Ünlü sanatçılar Ferhat Göçer ve Ömür Gedik festivalde sahne alarak, en sevilen şarkılarını Bolulular için seslendirecek. Ayrıca Türk sinemasının önemli isimlerinden Hülya Koçyiğit'te sanatseverler ile "Türk Sinemasında Köroğlu" konulu söyleşi de bir araya gelecek.
İşte Marka Şehir Bolu ve 5. Uluslararası Köroğlu Festivali'nin programı şu şekilde:

YAZARLAR

Tamamı