29.04.2024 19:13:58
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

KISKAD'dan Doğa Yürüyüşü

Bolu Kıbrıscık Sürdürebilir Kalkınma Derneği (KISKAD), 11 Aralık 2022 Birleşmiş Milletlerin kabul ettiği “Uluslararası Dağ Günü” münasebetiyle Kıbrıscık ilçesinde, Kıbrıscık Köroğlu Dağları gezisi düzenledi. Etkinliğe Ankara ve Bolu'dan doğaseverler katıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR20 Aralık  2022 Salı - 15:58
Bolu Kıbrıscık’ta Doğa Yürüyüşü Düzenlendi
Bolu Kıbrıscık Sürdürebilir Kalkınma Derneği (KISKAD) tarafında “Dağları Yerinden Oynatan Kadınlar” etkinliği adı altında 11 Aralık 2022 Birleşmiş Milletler Uluslararası Dağ Günü münasebetiyle Kıbrıscık Köroğlu Dağları Gezisi düzenlendi.

Kıbrıscık Sürdürebilir Kalkınma Derneği Başkanı Muhammed Ali Kıvrak “11 Aralık Pazar günü sabah 10.00'da Köroğlu dağ evlerinde 200'e yakın Doğasever etkinliğimize katıldı. Ankara'dan 4 otobüs, Bolu'dan ise 2 otobüs katılım sağlamıştır. Sabah kahvaltıda katılım sağlayanları Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen ile beraber karşıladık. Kahvaltıdan sonra Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen ile Köroğlu Dağ zirvesindeki Türk bayrağının değişimi için, Türk bayrağını Türkiye Dağcılık Federasyonu Bolu il temsilcisi Hakan Esen'e teslim ettik. Ardından otobüslere binilerek, Köroğlu dağ yoluna hareket edildi. Sisli havada Köroğlu zirvesine başarılı bir şekilde tırmandık. Havanın soğuk ve sisli olması katılımcıları bayağı bir etkiledi. Bu rağmen zirveye Türk Bayrağını Hakan Esen beyle birlikte diktik. Dönüşte misafirlerimize Köroğlu dağ evlerinde derneğimiz tarafından mangal ikram edildi ve katılım sağlayan kulüp Dernek, platform Başkanlarına plaket teslim edilerek, onurlandırıldı. Akşam saat beş buçukta da herkes Bolu ve Ankara yolcusu oldu. Katılımları için tüm doğaseverlere teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.


 

YAZARLAR

Tamamı