30.04.2024 05:47:38
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kiralar Alınmayacak!

Bolu Dörtdivan Belediyesi; Belediyenin kiracısı olan ve şuanda pandemi nedeniyle dükkânını açamayan esnaflardan dükkânı kapalı kaldığı sürece bir kuruş kira almayacağını duyurdu. Sokağa çıkma yasakları nedeniyle mağduriyet yaşayan esnaflardan da 4 ay süre ile kirasında % 50 indirime gidiyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN06 Ocak  2021 Çarşamba - 00:04
Dörtdivan Belediyesi Esnafın Yanında!
Pandemi sürecinde esnafımızın sıkıntılarına kayıtsız kalamazdık diyen Dörtdivan Belediyesi, kiracısı olan ve şuanda pandemi nedeniyle dükkânını açamayan esnaflardan dükkânı kapalı kaldığı sürece bir kuruş kira almayacağını duyurdu. Ayrıca Belediye, sokağa çıkma yasakları nedeniyle mağduriyet yaşayan esnaflardan da 4 ay süre ile kirasında % 50 indirime gidiyor.
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe yaptığı açıklamada; “Bizim belediyecilik anlayışımız kaynağını Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye öğüdü olan “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” sözünden alır. Yaptığı bütün hizmetlerde insana dokunan ve insanı önceleyen bir anlayış gönül köprüleri kurabilir. Her icraatımızı da son kuruşuna kadar bu minvalde sürdürmeye devam edeceğiz. Yaşadığımız pandemi sürecinde de esnafımızın sıkıntılarına kayıtsız kalamazdık. Dörtdivan Belediyesi olarak bizde elimizi taşın altına koymaya mecburuz. Bu nedenle belediyemizin kiracısı olan ve şuanda pandemi nedeniyle dükkânını açamayan esnaflarımızdan dükkânı kapalı kaldığı sürece bir kuruş kira almayacağız. Belediyemizin kiracısı olup dükkânı açık olan fakat sokağa çıkma yasakları nedeniyle mağduriyet yaşayan esnafımızdan da 4 ay süre ile kirasında % 50 indirime gidiyoruz. İlçemiz esnafına hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.


YAZARLAR

Tamamı