2.05.2024 13:06:30
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

KIBRISCIKSPOR ŞAMPİYON!

U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında Zonguldak Grubu'nda mücadele eden Kıbrıscıkspor, Sakarya Erenlerspor ile oynadığı final maçını da kazanarak grubundan şampiyon olarak çıktı. Kıbrıscıkspor, 1-1 berabere kaldığı maçı, penaltılarda 4-3 kazanarak, grubun şampiyonu oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR04 Nisan  2016 Pazartesi - 01:08
MUTLU SON; KIBRISCIKSPOR ŞAMPİYON!
U17 Türkiye şampiyonasında mücadele eden genç sporculardan oluşan ilimiz temsilcisi Kıbrıscıkspor, beş takımla beraber mücadele ettiği Zonguldak grubundan şampiyon olarak çıktı. Oynadığı tüm karşılaşmalarda üstün performans sergileyen genç oyuncular, büyük paralar harcayan rakiplerine karşı imkansızlıklardan imkan yaratarak şampiyon olmayı başardı. Yenilgisiz kapattığı grup maçlarında bir beraberlik alan Kıbrıscıkspor, kalesinde gördüğü 2 gole karşılık rakip kaleleri 5 kez havalandırdı.
BÜYÜK TAKDİR TOPLADILAR
2015 - 2016 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakalarında Bolu'yu temsil eden Kıbrıscıkspor, elde ettiği başarı ile tüm Bolu’nun takdirini kazandı. Sapanca Akademi (Sakarya), Erenlerspor (Sakarya), Sis Yal.Kuzey Yıldızı (Düzce) ve Kemerspor (Bartın) Çerkeş Belediye (Çankırı) takımları ile Zonguldak grubunda mücadele eden temsilcimiz, oynadığı zorlu tüm karşılaşmaların ardından çıkmayı başardığı final maçını da kazanarak, 2’nci kademe müsabakalarında oynama şansı yakaladı.
FİNAL MAÇINI PENALTILARLA ALMAYI BAŞARDI
Final maçını Sakarya Erenlerspor ile oynayan temsilcimiz Kıbrıscıkspor, 1-1 berabere kaldığı maçı, penaltılarda 4-3 kazanarak, grubun şampiyonu oldu. 15 gün sonra 2’nci kademe müsabakalarında mücadele edecek olan temsilcimiz, bu gruptan da şampiyon olarak olmayı hedefliyor. Kıbrıscıkspor, 22 takımın mücadele edeceği bir üst kademe olan 2. Kademede müsabakalarında mücadelesini sürdürme başarısı gösterirken, Kulüp Başkanı Sebahattin Kocadağ, Bolu'ya yakışır bir temsiliyetin ardından elde edilen grup şampiyonluğunun kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek, tüm Boluluların da mutlu olduğuna inandığını ifade etti. Final maçı öncesi aynı grupta mücadele ettiği takımların mali durumlarına dikkat çeken Başkan Kocadağ, “Oyuncularımı, hocamızı ve yönetimi kutluyorum. İyi bir ekibiz. Tüm imkansızlıklara rağmen herkes üzerine düşeni yaparak gruptan şampiyon olarak çıkmayı başardık” şeklinde konuştu.
“BU TAKIMA SAHİP ÇIKILMALI”
Bolu’nun nüfusu kadar taraftar grubu olan bir takımla finallerde kıyasıya bir mücadele ettiklerine işaret eden Başkan Kocadağ, aldıkları şampiyonluğu tüm Bolululara armağan ettiklerini kaydetti. Herkesin Kıbrıscıkspor’un aldığı başarıyı sahiplenmesi gerektiğini ifade eden Başkan Kocadağ, tüm çevreleri tekrar Kıbrıscıkspor’a sahip çıkmaya davet etti.
Hiç para harcamadan inanılmaz işler yaptıklarını ifade eden Başkan Kocadağ, Bolu'yu temsilen mücadele ettikleri grup maçlarından şampiyon olarak ayrılmış olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Önceki gün söylediğim gibi elimizdeki imkanlar ile diğer takımların içinde bulunduğu şartları kıyasladığımızda arada büyük bir uçurum olduğunu görüyoruz. Bizim harcadığımız paranın en az yirmi katı daha fazla para harcadılar ama biz şampiyon olmayı başardık. Tekrar ediyorum, bu işler para ile değil, kalple olur, inanmakla olur. Bu tüm Bolu’nun başarısıdır. Şimdi aynı başarıyı 2’nci kademelerde de gösterip bu grubu da şampiyon olarak tamamlamayı hedefliyoruz. Takımımız bunu başarabilecek güçtedir ancak biraz ilgi ve destek onları daha çok motive edecektir” dedi.
Haber: Serkan ERKAN Bolu Gündem


 

YAZARLAR

Tamamı