19.04.2024 10:53:40
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kemal Yıldız Ziyaret Edildi

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu organizasyonunda; Ankara Bolulular Derneği ve SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Platformu Yönetim Kurulu ve üyeleri Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı Kemal Yıldız beyi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR02 Şubat  2023 Perşembe - 02:15
Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ziyaret Edildi
Bolu Orman Bölge Müdürlüğü'nde Makine İkmal Şube Müdürü olarak görev yapan Bolu Dörtdivanlı hemşehrimiz Orman Mühendisi Kemal Yıldız, Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanmış olup, 30 Ocak Pazartesi günü itibariyle yeni görevine başladı.
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu organizasyonunda; Ankara Bolulular Derneği ve SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Platformu Yönetim Kurulu ve üyeleri Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı Kemal Yıldız beyi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarete; Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Akbaş, Ankara Bolulular Derneği Başkanı Ramazan Yaman, Ankara Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı Metin Alparslan, SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Platformu Başkanı Mehmet Bilgin, Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Aydınalp ile Derneklerin Yönetim Kurulu üyeleri ile Bolulular katıldı. Ankara da bulunan İzmir Bolular Derneği Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Yüksel de ziyarete katıldı.
Ziyarete katılanlar, kendilerini tanıttıktan sonra Dernek Başkanları Derneklerin faaliyetleri hakkında kısaca bilgiler sundular. Sürkap Başkanı Mehmet Bilgin de Sürkap’ın kurulma amacından bahsederek, en kısa zamanda Federasyon kurulacağını ifade etti.

Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı Kemal Yıldız da İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduğunu ifade ederek; “Mesleki hayatına Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde başladığını ve sırasıyla, Bolu Orman İşletme Müdürü, Bolu Orköy Şube Müdürü ve Bolu Makine İkmal Şube Müdürü olarak görev ifa ettiğini ve Bolu da uzun süre yaptığı görevden sonra Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı olarak atandığını ifade eden Yıldız, Görevine başladığını ve her zaman Boluluların yanında olacağını söyledi.

Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı Kemal Yıldız beye yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle başarılar dileğinde bulunuldu. Günün anısına Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu olarak plaket takdim edildi. Günün anısına fotoğraf çekimi ile ziyaret tamamlandı.

Ayrıca Batı Karadeniz Birliği değerli üyesi Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin Ören beye de hayırlı olsun ziyaretinde bulunularak, başarılar temenni edildi.

 

YAZARLAR

Tamamı