27.07.2024 18:29:13
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakamın İlk Ziyaretleri.!

Bolu Dörtdivan Kaymakam Vekili Muhammet Çınarka göreve başlar başlamaz Ayağının tozuyla ilk olarak Şehit Mezarlarını ve Şehit Aileleri ile Anneler Günü münasebetiyle Anneleri ziyaret etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN13 Mayıs  2024 Pazartesi - 16:26
Kaymakam Çınarka’nın İlk Ziyaretleri Şehitlere.!
Bolu Dörtdivan Kaymakam Vekili Muhammet Çınarka, görevine başlar başlamaz Kaymakamlık protokolü ile bir araya gelerek, Dörtdivan hakkında bilgiler aldı.
Dörtdivan Kaymakam Vekilliğine atanan Muhammet Çınarka'yı ilk olarak Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Dörtdivan Kaymakam Vekili Muhammet Çınarka göreve başlaması münasebetiyle hayırlı olsun ziyaretlerinin kabulünün yanı sıra; Ayağının tozuyla ilk olarak Şehit Mezarlarını ve Şehit Aileleri ile Anneler Günü münasebetiyle Anneleri ziyaret etti.
Kaymakam Çınarka, ilk olarak Şehit Orhan Yalçın ve Şehit Mevlüt Sayılır’ın ebedi istirahatgahlarını ve kıymetli ailelerini akabinde, Şehit Mustafa Değercan ve Şehit Muharrem Bingül’ün ebedi istirahatgahlarını ve kıymetli ailelerini ziyaret etti.
Kaymakamımız Muhammet Çınarka ve beraberindeki heyet, 12 Mayıs Anneler Günü vesilesiyle ilçemiz sakinlerinden Emine Yılmaz, Semahat Merdiven, Döndü Çankaya teyzelerimizi ve kıymetli ailelerini ziyaret edip, hâl hatır sorarak sohbet etti.
Kaymakam Çınarka, Bu vesileyle başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere cenneti ayaklarının altında bildiğimiz tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı