29.03.2024 08:58:51
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Karate'den İç Isıtan Sporcu

Bolu Belediyespor Kulübü faaliyetleri arasında yer alan Karate Branşında Down sendromlu sporcu Berkay Sarıaslan, antrenörlerinin programını harfiyen uygulayıp, temel teknikleri büyük azimle öğrenmeye çalışarak Karate'nin ilk katasını da bitirmek üzere iç ısıtan sporcu oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR06 Aralık  2020 Pazar - 02:27
Karate Branşında Down Sendromlu Sporcu Başarısı
Bolu Belediyespor Kulübü yaptığı açıklamada; Bolu da Karate branşımızdan içimizi ısıtacak haber, Karate branşımızdan geldi. Bu da Kulübümüzde azmin başarısına bir örnek oldu
Bolu Belediyespor Kulübü Karate antrenörü İbrahim Damar ve kulübümüzden yetişmiş yardımcı antrenör Faruk Karaman nezaretinde Karate sporuyla tanışan 14 yaşındaki başarılı sporcumuz Berkay, daha önce yüzme sporu ile uğraşmış ve kulübümüz bünyesinde Karate sporuna geçiş yapmıştı. Yaptığı antrenmanlar ve çalışmaların sonucu Bolu Belediye sporumuzun lisanslı "Karate Sporcusu" olacak olan Down sendromlu sporcumuz Berkay Sarıaslan hafta boyunca yapılan antrenmanları iple çektiğini belirtti. Antrenörlerinin programını harfiyen uygulayan ve temel teknikleri büyük azimle öğrenmeye çalışan Berkay, Karate’nin ilk katasını da bitirmek üzere” ifadelerine yer verildi.


 

YAZARLAR

Tamamı