14.05.2024 00:17:49
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İlyas Çeltek Vefat Etti

Bolu ili Kıbrıscık ilçesi Yazıca Köyü sakinlerinden uzun süredir Ankara Balgat Koru Hastanesinde tedavi gören İlyas Çeltek vefat etti. Bu gün İkindi Namazına müteakip köyünde defnedilecek. Allah Rahmet eylesin.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR13 Haziran  2020 Cumartesi - 02:13
BİR ÇINAR DAHA GÖÇTÜ
Bolu ili Kıbrıscık ilçesi Yazıca Köyü sakinlerinden Ankara da ikamet eden, yaklaşık 15 yıldır kendini Sivil Toplum Kuruluşlarına adayarak, gurbet ellerde yaşayan Kıbrıscıklıları ve Boluluları bir araya getirmeye ömrünü adayan Kıbrıscık Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığını yürüten ve son zamanlardaki rahatsızlığı nedeniyle Derneğin Onursal Başkanı olan, Değerli Abimiz, Büyüğümüz, Ankara Bolulular Derneği ve Ankara Bolu Dernekleri Federasyonunun oluşmasında emeği olan, Kabil Çeltek’in Amcası, Mehmet Çeltek’in Babası İlyas ÇELTEK (1936), Hakk’ın rahmetine kavuştu. Bir çınar daha devrilerek, ebedi istirahatgahına çekildi.
Merhumun cenazesi, bugün (13.06.2020 Cumartesi) Yazıca Köyünde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Yazıca Köyü mezarlığına defnedilecek.

Merhuma Allah (cc)’dan Rahmet, Başta Çeltek Aile efradına, Yakınlarına, Eş - Dost ve Akrabalarına Başsağlığı ile Sabırlar dileriz.
Dörtdivan Dünyası


Değerli Büyüğümüz Abimiz Merhum İlyas Çeltek'in sosyal faaliyetinden kareler..


YAZARLAR

Tamamı