28.03.2024 22:34:41
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İl Birincisi ve Şampiyon Oldular

Bolu Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu Bolu İl geneli düzenlenen Akıl ve Zekâ oyunları yarışmasında iki birincilik ve bir ikincilik kazandı. Yapılan Akıl ve Zekâ Oyunları yarışmasında Çavuşlar İlkokulu takım olarak da Bolu İl Şampiyonu oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN11 Mart  2022 Cuma - 01:05
ÇAVUŞLAR İLKOKULU, BOLU İL GENELİ BİRİNCİSİ VE ŞAMPİYONU OLDU
Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu Bolu İl geneli düzenlenen zekâ oyunları yarışmasında birinci oldu.
Bolu ili Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL yaptığı açıklamada;
“Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu ve İl genelinde birçok okulun katıldığı "Akıl ve Zekâ Oyunları Yarışması" Mangala oyunu bireysel kategoride 4. sınıfı öğrencisi Esmanur Durusoy İl Birincisi. Küre oyunu bireysel kategoride 4. sınıf öğrencisi Saliha Melda Akcan İl Birincisi. Qbitz oyunu bireysel kategoride 2. sınıf öğrencisi Elif Aykanat da İl İkincisi oldu.

Yapılan Akıl ve Zekâ Oyunları yarışmasında İlçemiz Çavuşlar İlkokulu takım olarak ise İl Şampiyonu olmuştur. Yarışmada birinci olan öğrencilerimiz, Diyarbakır'da yapılacak olan yarışmada İlimizi temsil edeceklerdir.

Kısa bir süre içerisinde öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayarak büyük başarının elde edilmesini sağlayan başarının baş mimarları Okul Müdürü Erol YÜCEL'i ve öğretmenlerimizi, başarının başkahramanı öğrencilerimizi tebrik ediyor, Diyarbakır'da yapılacak olan Akıl ve Zekâ Oyunları Yarışmasında İlimizi temsil edecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.


 

YAZARLAR

Tamamı