29.03.2024 14:58:06
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Hayata Saygı Duruşu

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde Yaya Önceliği Kampanyası Kapsamında Ülke Genelinde Eş Zamanlı Olarak “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” Sloganıyla Etkinlik Düzenlendi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN29 Eylül  2022 Perşembe - 19:36
Dörtdivan da “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu”
İçişleri Bakanlığınca trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla 29 Eylül Perşembe günü, ülke genelinde eş zamanlı “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” sloganıyla kampanya kapsamında Dörtdivan Kaymakamlığı ve Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirildi.
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde Yaya Önceliği Kampanyası Kapsamında Ülke Genelinde Eş Zamanlı Olarak İlçemizde de “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” Sloganıyla Etkinlik Düzenlendi. Programa; Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan ALPBOĞA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Daire amirleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.
Dörtdivan Kaymakamlığımdan yapılan açıklamada; “İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek, sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen "Yayalara Öncelik Duruşu Hayata Saygı Duruşu" etkinliği Kaymakamımız Mustafa Batuhan ALPBOĞA’nın katılımıyla gerçekleştirildi.
“Trafikte Her Yıl Daha İyiye” mottosu doğrultusunda “Yayalara Öncelik Duruşu, HAYATA SAYGI DURUŞU” sloganıyla yaya önceliğine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “29 Eylül Perşembe günü 11.00-14.00” saatleri arasında tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen programda trafikte yaya önceliğine dikkat çekilmesi sağlandı.
Program kapsamında Ana güzergâhlar üzerindeki ışıksız yaya geçitlerinde bulunan yaya çizgilerinden bir tanesinin kampanya etkinliği kapsamında sembolik olarak kırmızıya boyanması sağlandı.” ifadelerine yer verildi.
Hafta Boyunca Kamuoyu Bilgilendirilecek
İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre “Etkinlikler çerçevesinde hafta boyunca sosyal medya platformları başta olmak üzere vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları alanlarda ve kurumsal iletişim sayfalarında basın/yayın organlarında, billboardlarda, kamu kurum ve kuruluşlarında, kampanya içerikleri kullanılarak kamuoyunun bilgilendirilmesi sağlanacak.”

 

YAZARLAR

Tamamı