29.04.2024 13:47:01
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Görev Dağılımı Yapıldı

Ankara Bolulular Derneği, 04 Aralık'ta yapılan Genel Kurul sonrası Yönetim Kurulu görev dağılımı toplantısı 18.12.2022 pazar günü yapıldı. Yönetim Kuruluna seçilen hemşerilerimiz Dernek Başkanlığına Ramazan Yaman'ı seçti. Yeni yönetimle beraber üç yıllık yol haritası belirlenerek, görev bölümü yapıldı..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR18 Aralık  2022 Pazar - 23:40
Ankara Bolulular Derneği Görev Dağılımı Yapıldı
Başkanlığa Ramazan Yaman Seçildi
Ankara Bolulular Derneği, 04 Aralık’ta yapılan Genel Kurul sonrası Yönetim Kurulu toplantısını Kurtuluş EBS otelde 18.12.2022 pazar günü sabah kahvaltısında gerçekleştirdi. Kahvaltı sonrasında toplantı salonunda yönetime yeni seçilen Yönetim Kurulu üyeleri, Dernek Başkanlığına Ramazan Yaman’ı seçti. Yeni yönetimle beraber üç yıllık yol haritası da belirlenerek, görev bölümü yapıldı. Yedek de bulunan Yönetim Kurulu hemşehrilerimiz de asil üyeler gibi yeni yönetimde görev ifa etmeleri kararlaştırıldı.

Ankara Bolulular Derneği Başkanı Ramazan Yaman yaptığı açıklamada ”Ankara da bulunan Bolulular ile birlikte 2012 yılından bu yana resmi olarak Dernek çatısı altında faaliyetlerimizi sürdürüyorduk. Yaklaşık üç yıl öncesinin faaliyet aşaması da Bolulular Vakfı Ankara Şubesi içesinde yürütüldü. Vakıf ve Dernek çalışma konum ve alanlarının farklı olması münasebetiyle 2012 yılında Dernek faaliyetleri başlatılmış oldu. Akabinde ilçelerimizin de kurduğu dernekler vasıtasıyla hızla Ankara Bolulular Federasyonu kurularak, güç birliği içerisinde faaliyetler sürdürüldü. Ne yazık ki Ülkemizin de içinde bulunduğu Koranavirüs engeli nedeniyle Önce İnsan Sağlığı denilerek bir müddet faaliyetlere ara verilmek zorunda kalınıldı. Yine de bu süreç içerisinde gerek Telefonla gerekse görüntülü görüşmelerle hemşehrilerimiz arasında birlik ve beraberlik sağlandı. Şükürler olsun el birliği ile bu süreci atlattık. Tabi ki bu süreçte aramızdan ahirete intikal eden hemşehrilerimiz oldu. Bir kez daha rahmetle anıyor, aileleri ile yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz” diyen Başkan Yaman “Yönetim ve Denetim Kuruluna Asil ile Yedek olarak seçilen arkadaşlarımızla birlikte tek vücut faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Tekrar haftalık veya ilk aşamada aylık seminerlere, Tabiatın Kalbi Bolu’muz ile İlçelerimize geziler, gerek sağlık alanında gerekse eğitim alanında Kurum ve Kuruluşlarla anlaşmalarımızı tazeleyerek, yeni anlaşmalar yaparak, hemşehrilerimizin hizmetine sunmaya çalışacağız. Tabi ki bütün bu başarının arkasında sizler olacaksınız ve hep birlikte başaracağız” dedi.
Başkan Ramazan Yaman son olarak “Derneğimizin kuruluşu olan 2012 yılından bu yana gerek başkan düzeyinde gerekse yönetim kurullarında görev yapmış ve her daim yanımızda olan tüm hemşehrilerimize şükranlarımızla teşekkür ederiz. Biz bir aileyiz birlikte başaracağız” dedi.

Ankara Bolulular Derneği, görev dağılımı aşağıdaki şekilde oluştu.
YENİ YÖNETİM KURULU
Ramazan YAMAN Başkan
Mustafa AYDINALP Başkan Vekili
Haydar ÇAKIRTEKİN Başkan Vekili
Mehmet BİLGİN Başkan Yardımcısı Muhasip-Sayman
Engin ULAŞ Başkan Yardımcısı Genel Sekreter
İsa GÖKMENOĞLU Başkan Yardımcısı
Haluk Nezihi FATI Başkan Yardımcısı
Aynur ARABACIOĞLU Başkan Yardımcısı
Fatma ARSLAN Başkan Yardımcısı
İhsan YILMAZ Başkan Yardımcısı
Recep KAYAALP Başkan Yardımcısı
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ
İrfan BAYAR, Süleyman YÜCEL, Ahmet AKBAŞ, Nesrin ÖZER, İbrahim SARIER, Cemal KAZAK, Gülşen ÇIRACIOĞLU, Şaban KIRIKOĞLU, İsmail Hakkı TEMİZKÖK, Metin ALPARSLAN ve Şaban DEMİR. İleride oluşturulacak komisyonlarda Başkan Yardımcıları ile birlikte görev üstlenecekler. Yedek Yönetim Kurulu üyeleri de asil üyeler gibi Yönetimdeki arkadaşlar ile birlikte görev ifa edeceklerdir. Birlik ve beraberlik içinde güç oluşturulacak.




YAZARLAR

Tamamı