29.04.2024 20:08:21
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Girişimcilik Eğitimleri Başlıyor..

Ankara Altındağ Belediyesi, kadınlara destek olmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi ve KOSGEB ortaklığıyla Kasım ayında başlayacak olan girişimcilik kursları, Altındağlı kadınları iş hayatında daha aktif bir hale getirecek.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM08 Kasım  2016 Salı - 12:29
Altındağ Belediyesi, kadınlara destek olmaya devam ediyor.
Ankara Altındağlı kadınların kendi ayakları üzerinde durmasını amaçlayan Altındağ Belediyesi, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Altındağ Belediyesi ve KOSGEB ortaklığıyla Kasım ayında başlayacak olan girişimcilik kursları, Altındağlı kadınları iş hayatında daha aktif bir hale getirecek.

Nasıl bir eğitim verilecek?
Altındağlı kadınlar, KOSGEB girişimcilik eğitimi için ilk olarak bir takım testlere tabii tutulacak. Girişimcilik değerlendirmelerinin yapılacağı bu testler sonrasında uygun görülen kadınlar, mülakata girmeye hak kazanacak. Girişimci bir ruha sahip olan kadınların kendi işletmelerini kurmasını amaçlayan ve 32 saat süren bu programa, Altındağ Belediyesi’ne bağlı tüm kadın eğitim kültür merkezlerinden 100 üye katılabilecek. Altındağlı kadınlar, eğitimlerini tamamladıktan sonra iş kurmak istediklerini beyan eden bir raporu dosya halinde KOSGEB’e sunacak. İlk etapta iş yeri açmak isteyen Altındağlı kadınlara bu proje kapsamında danışmanlık hizmeti de verilecek.

Bu zamana kadar pek çok Altındağlı kadına iş kapısı açan ve kendiişlerinin sahibi olmalarını sağlayan Altındağ Belediyesi, girişimcilik kursları ile yine yüzlerce kadını iş sahibi yapmayı hedefliyor.



 

YAZARLAR

Tamamı