29.04.2024 09:44:45
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

GENÇLER ÜÇÜNCÜ OLDU

Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Yıldızlar Masa Tenisi Turnuvasında Bolu da İl Üçüncüsü oldu...

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM26 Şubat  2016 Cuma - 00:38
Dörtdivanlı Gençler Masa Tenisinde Üçüncü oldu.

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 23-24 Şubat 2016 tarihleri arasında, Bolu Sosyal Bilimler Lisesi'nde gerçekleştirilen Yıldızlar Masa Tenisi turnuvasında Dörtdivan okullarından Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu katılan sekiz okul arasında üçüncülüğü elde etti.

Kısıtlı imkanlara rağmen öğrenciler bu başarılarıyla birlikte, imkan verildiğinde neleri başarabileceklerini göstermiş oldular. Bu çocuklara, gençlere sahip çıkıp, okullara elden geldiğince destek olunduğunda başarılar kaçınılmazdır.

Yıldızlar Masa Tenisi Turnuvasına Okul Müdür Yardımcısı Tuncay Demirtaş kafile Başkanlığında, turnuvaya hazırlayan öğretmen M. Ezgi Gürbüz ile Öğrenciler C. Dilek Fidan, Derya Aydın, Emine Özgüven ve Merve Mirici Bolu da düzenlenen müsabakalara katılarak, başarılarını gösterdiler.

Okulun sadece derslerden ibaret olmadığını, öğrencinin gelişimine her anlamda katkı sağlaması gerektiğini düşünüyoruz diyen okul yetkilileri yaptıkları açıklama da şunları söylediler; "Bu yüzden bu gibi etkinliklere imkanlar ölçüsünde katılmaya çalışıyoruz. Ama ne yazık ki katıldığımızda görüyoruz ki insanlar Dörtdivan'ın adını duymaya alışık değiller. Hele başarı kazanmalarına hiç değiller! Ama inşallah yetiştirmekte olduğumuz nesile bu memleket bilincini de nacizane aşılamaya çalışıyoruz. Amacımız zaten vatana millete hayırlı nesiller kazandırmak değilmidir? İşe de en yakınları olan Dörtdivan'dan başlamaları gerektiğini düşünüyoruz. Ve imkanlar verildiği takdirde gençlerimiz başarıdan başarıya koşuyorlar. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz"



 

YAZARLAR

Tamamı