12.05.2024 00:39:02
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Furkan Yaman Acity de...

Bilgisayar Fenomeni Youtuber Furkan Yaman Ankara Acity AVM de hayranları ile buluştu. Saatler öncesi buluşmaya gelen hayranları Saat:15:00 de Furkan Yaman ile bir araya gelerek, fotoğraflar çektirdi. Binlerce seveninin akın ettiği Acity de iki saat planlanan program iki buçuk saat sonra sona erdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR26 Mart  2018 Pazartesi - 15:54
Furkan Yaman Acity'de binlerce hayranı ile buluşup, fotoğraf çekildi
Bilgisayar Fenomeni Youtuber Furkan Yaman 24 Mart 2018 Pazar günü Ankara Acity AVM de hayranları ile buluştu. Başarıdan başarıya koşan Yaman, yaklaşık beş bin hayranı ile bir araya geldi. Ankara Acity AVM de düzenlenen buluşmada hayranları ile birebir fotoğraflar çekildi.

Furkan Yaman yine Ankara da hareketli saatlerin yaşanmasına vesile oldu. Sabahın erken saatlerinde Acity AVM'ye koşan sevenleri, hayranları saat: 15:00 de doruk noktaya ulaşarak, Furkan Yaman ile buluştu. Yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan fenomen Yaman, hayranları ile fotoğraf çekilerek, herkese imzalı fotoğrafını hediye etti. Buluşmaya gelen sevenleri sevgi gösterisinde kimisi ağlarken, kimisi de çeşitli hediyeler, sevgi ifadelerini gösteren mektuplar verdi.

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Yönetimi de Bolu ili Dörtdivan ilçesine kayıtlı olan Furkan Yaman'a çelenk göndererek, yanında olduklarını ifade ettiler.

Yaklaşık 2.300 bin takipcisi olan bilgisayar fenomeni Youtuber Furkan Yaman, "bu gün beni yalnız bırakmayan sevenlerime, hayranlarıma, buluşmayı sağlayan Acity Yönetimine, canla başla güvenliğimi sağlayan özel güvenlik birimine sonsuz teşekkür ederim" diyen Youtuber Yaman, bir çok projesinin olduğunu ve kısa zamanda yine Ankara da büyük bir AVM de hayranları ile buluşma olacağını ve başrolde oynayacağı bir film çalışması olacağının müjdesini verdi. 

Bilgisayar Fenomeni Youtuber Furkan Yaman'ın videolarına Youtube Kanalından ulaşabilirsiniz.
Dörtdivan Dünyası olarak da, Bolulu gencimize hayat boyu başarılar temenni ederiz.
Fotoğrafları görmek için Tıklayın
Haberin Videosu

YAZARLAR

Tamamı