6.05.2024 22:05:40
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivanlı Sporcu Makedonya da...

Bolu ili Dörtdivan ilçesi nüfusuna kayıtlı olup, İstanbul da yaşayan koşucu İbrahim Yılmaz Makedonya'nın Başkenti Üsküp te 21 km de koşarak, hem Dörtdivan'ı hemde Türkiye'yi temsil edecek. Dörtdivanlı Yılmaz Maraton için Cuma gün Makedonya'nın Başkenti Üsküp'e uçacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR04 Mayıs  2017 Perşembe - 16:48
Dörtdivanlı "Wızz Aır Skopje Half Marathon" Üsküp/ Makedonya da Koşacak
Dörtdivanlı hemşerimiz İbrahim Yılmaz ve AKUP sporcusu Muammer Büyük 07 Mayıs 2017 Pazar günü Makedonya'nın Başkenti Üsküp te 21 km de adımlarını atacaklar.
Dörtdivanlı hemşerimizle İbrahim Yılmaz yaptığı açıklamada; "05 Mayıs Cuma günü İstanbul Sabiha Gökçen havaalanından sabah 09,30 uçağı ile Makedonya'nın Başkentine hareket edeceğiz Cuma ve Cumartesi günü kentin güzelliklerini gördükten sonra Pazar günü half maratonda İstanbul'un köklü grubu olan ÇAGET koşu grubu arkadaşlarla 21 km de yerimizi alacağız. En iyi dereceyi elde etmek için koşarak, Dörtdivan'ımızın adını duyurmak için gayret sarf edeceğiz.
Benim amacım burada adım atacağım her adımda Dörtdivanımızın görselliğini facebook sosyal paylaşım ağında sergileyen "Dörtdivan Photography" grubunun ismini duyurmak olacak, bana destek olan arkadaşım Muammer bey de bu yarışta benimle beraber olacaktır" diyen Yılmaz; "Ayrıca Dörtdivan photography grubu için Dora tekstil giyim sponsorluk için 4000 TL gibi bir meblağ desteğinde bulunmuştur, desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Polgraphy matbaacılığa da bayrak çizimlerimizde ve baskısında ki desteklerinden dolayı da teşekkür ediyoruz" dedi.

Dörtdivan Dünyası İnternet haber sitesi olarak hemşehrimiz İbrahim Yılmaz'a Makedonya da başarılar diliyoruz.



 

YAZARLAR

Tamamı