30.04.2024 06:52:18
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivanlı Başsavcı Vekili Oldu.

Ankara Cumhuriyet Savcısı Dörtdivanlı Ramazan Dinç, 12/10/2017 Tarihli HSK Kararnamesi ile Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine atanmış olup, görevini sürdürmektedir. Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ramazan Dinç, Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlardan sorumlu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR17 Kasım  2017 Cuma - 20:13
Dörtdivanlı Ramazan Dinç, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Oldu.
(HSK) Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun 12.10.2017 tarihli kararnamesi ile 287 adli ve idari hakim ve savcının görev yerini değiştirilmişti. Görev yeri değiştirilen savcılar arasında Ankara Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Bolu Dörtdivanlı Ramazan Dinç de bulunuyor.
FETÖ davalarında Akıncı Üssüne ilişkin darbe girişimi soruşturmasını da yürütmüş olan Ankara Cumhuriyet Savcısı Bolu ili Dörtdivan ilçesi Göbüler Köyü Nüfusuna kayıtlı Ramazan Dinç, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili oldu.
12/10/2017 Tarihli HSK Kararnamesi ile Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine atanarak, görevine başlamış olan Dörtdivanlı Ramazan Dinç, Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlardan sorumlu.

Uzun yıllar çeşitli Bakanlıklarda Bakanlara Özel Kalem Müdürlüğü yapmış olan emekli Dörtdivanlı Mustafa Aydınalp ile Dörtdivan Dünyası Admini ve Sahibi Ramazan Yaman Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ramazan Dinç beyi makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle başarı dileklerini ilettiler.

Ramazan Dinç Kimdir?
1973 doğumlu olup, Bolu ili Dörtdivan ilçesi Göbüler Köyü Nüfusuna kayıtlı. İlkokulu Dörtdivan Göbüler Köyünde; Ortaokul, Lise ve Üniversiteyi ise Ankara da okudu.
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakultesinden 1997 yılında mezun oldu. İlk göreve Ordu, Erzurum Cumhuriyet Savcısı olarak başladı.
2015 yılından itibaren Ankara Cumhuriyet Savcısı olarak, Ankara da görev ifa etti.
12/10/2017 tarihli HSK Kararnamesi ile Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine atanarak, halen bu görevi sürdürmektedir.
Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ramazan Dinç, evli olup, İki çocuk babasıdır.

Başarılı bir geçmişe sahip olan Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Dörtdivanlı Ramazan Dinç beye Dörtdivan Dünyası olarak, hayırlı olsun dileklerimizle başarılar temenni ederiz.





YAZARLAR

Tamamı