2.05.2024 07:15:37
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'dan Halep'e Yardım.!

Bolu Dörtdivan da “ Halep'te İnsanlık Ölmesin” yardım kampanyası başlatıldı. 27 - 30 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya kapsamında; battaniye, Un-Şeker kuru gıda ve diğer ihtiyaçlar için nakdi yardım toplanıyor. Haydi, hep birlik de yaralara merhem olalım.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN28 Aralık  2016 Çarşamba - 14:44
‘’Halep’te İnsanlık Ölmesin’’
Bolu Dörtdivan Belediyesi ve Dörtdivan Müftülüğü işbirliğinde “Halep’te İnsanlık Ölmesin” yardım kampanyası başlatıldı. “Halep’te İnsanlık Ölmesin” sloganıyla başlatılan kampanyaya destek olarak, bu insanlık dramına dur diyebiliriz…
Bütün esnaflarımızı, iş adamlarımızı ve Dörtdivanlı hemşerilerimizi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz.
27-30 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya kapsamında; battaniye, Un-Şeker kuru gıda ve diğer ihtiyaçlar için nakdi yardım toplanıyor.
Halep halkına yardım eli uzatmak isteyen vatandaşlarımız göndermek istedikleri malzemeleri; Dörtdivan Belediyesi’ne ve Dörtdivan Müftülüğüne bırakabilirler.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu yaptığı açıklamada, "Hemen yanı başımızda bir insanlık trajedisi yaşanmaktadır. Yaklaşık 6 yıldır Suriye'de devam eden katliamı kınamak, onlar için sadece dua etmek artık yeterli değil. Kardeşlerimiz için geç olmadan hep birlikte harekete geçmeli ve Halep'i yeniden diriltmeliyiz. Tüm yurtta olduğu gibi Dörtdivan halkı da Halep için seferber oluyor. Bu ortak duyguyu sahiplenen ve Halep'teki yürekler acısı insanlık dışı durumları tersine çevirmek isteyen herkese teşekkür ediyorum. Bu konuda tüm hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.





YAZARLAR

Tamamı