29.04.2024 23:39:03
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Tiyatro Şenliği!

Dörtdivan da okuyan İlkokul ve Ortaöğretim öğrencileri Bolu Sanat Tiyatrosunun sergilediği oyunları büyük bir coşku ile izleyerek, gönüllerince eğlenip, oyunlara iştirak ettiler. Tiyatro sonunda ise öğrencilere balonlar dağıtıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT13 Mayıs  2015 Çarşamba - 03:05
DÖRTDİVAN DA TİYATRO ŞENLİĞİNDE ÇOCUKLAR EĞLENDİ
Bolu Dörtdivan Kaymakamlığı ve Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün katkılarıyla Dörtdivan İlçesine gelen Bolu Sanat Tiyatrosunun oyuncuları, sabah saat 10.00 da "Keloğlan ve Yetenekli Kedisi" oyununu sergilediler. Oyun ilkokul öğrencileri arasında büyük heyecan uyandırdı. İlkokul Öğrencileri tiyatro oyununu büyük bir coşku ile izleyerek, zaman zaman oyun içinde yer aldılar.
/
Ortaöğretim öğrencilerine de öğleden sonra 13.30 da “Feys-i İzdivaç” adlı oyun sergilendi. Tiyatro izlemenin heyecanı, öğrencilerin yüzlerindeki gülücüklere yansıdı. Dörtdivan da okuyan öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklere katkı sağlaması amacıyla tiyatro gösterileri sunuldu. Tiyatro sonunda öğrencilere balon dağıtıldı.
/
İlçe Merkezinde, Köylerde oturan ve pansiyonda kalan öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklerden yoksun olduklarını vurgulayan Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, “Girişimlerimiz sayesinde bu tür etkinliklerin yapılması biraz olsun açığı kapatacaktır. Öğrencilerimiz sosyal ve kültürel faaliyetler içerisinde yer alarak, kendilerini geliştirip, bilgilerini artıracaklardır” dedi.
/

YAZARLAR

Tamamı