29.03.2024 10:22:45
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan'da Önemli Bir Proje!

Bolu ili Dörtdivan ilçesi Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilçede anaokulundan liseye eğitim kademelerindeki öğrencilere, öğretmenler rehberliğinde matematik dersini sevdirmek amacıyla ''4Divan'da 4TEMA Matematik'' temalı önemli bir proje hayata geçirildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN27 Ocak  2023 Cuma - 14:58
"4DİVAN'da 4TEMA maTEMAtik"
Bolu İli Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilçede anaokulundan liseye eğitim kademelerindeki öğrencilere, öğretmenler rehberliğinde matematik dersini sevdirmek ve matematik dersine pozitif bakış açısı kazandırmak, öğrenciler arası iletişimi kuvvetlendirmek ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla ''4Divan'da 4TEMA Matematik'' projesi hayata geçirildi.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Proje ile öğrencilerimizin, matematik dersine ilgilerini ve başarılarını artırmak hedeflenmektedir. Bu kapsamda öğrencilerimizin günlük yaşantıları ile eğitim süreçleri uyumlu hale gelerek Matematik dersinde bilginin kalıcı hale gelmesi mümkün olacak.

Proje, Eğitim Platformu, Oyunlarla Matematik, Hayatın İçinde Matematik, Zamanın İçinde Matematik olmak üzere 4 ana temadan oluşmaktadır.

Projede, eğitimin her kademesinde öğrencilerimiz çeşitli etkinlik ve materyallerle öğreniyor, keşfediyor, tasarlıyor ve üretiyor.

Ayrıca oyun, drama, ritim ve teknoloji ile desteklenmekte olan proje, öğrencilerimizin matematik alanında çok yönlü düşünüp farklı bakış açıları kazanmalarına katkı sunacak” ifadelerine yer verildi.




YAZARLAR

Tamamı