30.04.2024 23:12:15
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Bilim Fuarı

Bolu Dörtdivan Anadolu Lisesinde bilim kültürünün yaygınlaştırılması, ülkemizin ve ilçemizin kalkınması, refaha kavuşması, sevgili gençlerimizin çağın gerektirdiği bilgi donanımına kavuşması yönünde yapılan projelerin sunumu yapıldı.Dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM19 Mayıs  2018 Cumartesi - 05:01
DÖRTDİVAN ANADOLU LİSESİNDE BİLİM FUARI ve ŞENLİĞİ
Bolu Dörtdivan Anadolu Lisesinde yapılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı büyük ilgi gördü.
Fuarın açılışı Dörtdivan Anadolu Lisesinde İlçe Kaymakamı Uğur Tutkan tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İdris Sabur, Halk Eğitim ve ASO Müdürü Erol Yücel, Öğretmenevi Müdürü Ahmet Semercioğlu, İlçe Nüfus Müdürü Meryem Demirel, Okul Müdürleri, Veliler ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.

Fuarda Dörtdivan Anadolu Lisesi öğrencilerinin yapmış olduğu projeler incelendi. Alkolsüz Araba, Güvenli ev, çam kremi, şarjlı merdiven, deri atıklarının geri dönüşümü ve biyoyakıt üretimi, Tombala ile felsefe öğreniyorum projeleri büyük ilgi gördü.

Bu yıl ilk olan ve birbirinden çeşitli projelerin hayata geçirildiği TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliğinin sonunda Kaymakam Uğur Tutkan okul idaresine, proje yürütücüsü İsmail Kibar’a ve emeği olan tüm personele ve öğrenciye teşekkür etti.

TÜBİTAK 4006 Bilim fuarı ilçe yürütücüsü İsmail Kibar, proje danışman öğretmenleri Ayşe Meraklı Aydoğan Dörtdivan Anadolu Lisesinde projelerde görev alan öğrencilerle birlikte ilçemizde Bilim ve teknolojinin gelişmesi adına yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Proje İlçe yürütücüsü İsmail Kibar 3 farklı okulda bu sene ilki düzenlenen TÜBİTAK 4006 bilim fuarlarına katılan öğrencilerin başarılı çalışmaları, gösterilen yoğun ilginin bundan sonraki yıllar için Dörtdivan adına umut verici olduğunu belirtti.








 

YAZARLAR

Tamamı