2.05.2024 06:02:01
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da Anlamlı Ziyaret.!

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde Eğitim Camiası, Polis Teşkilatına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Eğitimciler ve Öğrenciler Polislerin yanında olduklarını ifade ederek acılarını paylaşıp, taziyelerini ileterek, başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyip, terörün her türlüsünü lanetlediler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN12 Aralık  2016 Pazartesi - 20:57
Dörtdivan da Emniyet Amirliğine Anlamlı Ziyaret
Bolu Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda İlçe Eğitim Camiası, Dörtdivan İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek, İlçe Emniyet Amir Vekili Nurettin Özkan'a Polisin, Askerin ve tüm güvenlik kuvvetlerinin yanında olduğunun mesajını verdiler. Taziyelerini ileterek, her türlü terörü lanetlediler. Ziyarete katılan heyet, taziyede bulunarak, başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletip, tekrar bu tür acı olayların yaşanmaması ve bu saldırıların son olması dileğinde bulundular.

Ziyarete; Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Anadolu Lisesi Müdürü Basri Karakaş, Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Varol, Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu Müdürü Vedat Ceylan, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İdris Sabur, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Ayer, Çavuşlar İlkokulu Müdürü İbrahim Erkan, Öğretmen Evi Müdür Vekili Ahmet Semercioglu, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Seda Taşdemir ile öğrencileri temsilen 4 öğrenci katıldı.



 

YAZARLAR

Tamamı