29.04.2024 12:35:25
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivan da 100. Yıl

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde “Cumhuriyetin 100. Yılı” tüm Yurtta olduğu gibi Cumhuriyet Haftası çeşitli etkinliklerle dolu dolu kutlandı. Dörtdivan da ne gibi etkinlikler yapıldı haberimizde..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN28 Ekim  2023 Cumartesi - 13:42
DÖRTDİVAN DA 100. YIL ETKİNLİKLERİ
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde “Cumhuriyetin 100. Yılı” tüm Yurtta olduğu gibi Cumhuriyet Haftası çeşitli etkinliklerle dolu dolu kutlandı. Dörtdivan Kaymakamlığı Web sitesinde ve sosyal ağlarında paylaşıldı. İşte Dörtdivan da düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri..
Cumhuriyet’imizin 100. Yılı İlçemizde Coşkuyla Kutlanmaya Başlandı.
Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100. Yılı şimdiden tüm yurtta olduğun gibi Dörtdivan ilçemizde de coşkuyla kutlanmaya başlandı. Cumhuriyet’imizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında ilçemiz meydanında saat 11.00’de ilçe Kaymakamımız Mustafa DÜZGÜN, Belediye Başkanımız Hamza EFE, Daire amirlerimiz, tüm kurum ve kuruluşlar, öğretmenler, öğrencilerimiz ve halkımızın da katılımıyla Bolu Belediyesi bando ekibinin başını çektiği kortej yürüyüşü yapıldı. Ellerinde bayrak ve balon, altlarında bisikletleriyle yürüyüşe eşlik eden öğrencilerimiz sokakları kırmızı beyaza bürüdü. Halkın alkışları eşliğinde coşkuyla destek verdiği etkinlik bando ekibinin mini konseriyle sona erdi.
İlçemizde 100. Yıl Uçurtma Şenliği Düzenlendi.
Kaymakamımız Mustafa DÜZGÜN’ ün katılımıyla Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında “100. Yılı Uçurtma Şenliği” düzenlendi. Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL, Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz ve uçurtmalar renkli görüntüler sergilediği.
İlçemiz Yunus Emre İHO da 100.Yıl Anısına Gökyüzü Gözlem Şenliği Yapıldı.
İlçemiz Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda, 100.Yılında Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İstikbal Göklerdedir öğütünü dinleyerek bir Gökyüzü Gözlem Şenliği gerçekleştirildi.
Kaymakamımız Mustafa DÜZGÜN’ ün de katıldığı programda, teleskop ile gökyüzü gözleminin yanı sıra öğrencilerin derslerde ortaya koydukları uzay temalı eserler, yine öğrencilerin 100.yıl kapsamındaki eserlerinden oluşan resim sergisi ve uzay temalı gösteriler gerçekleştirildi.
Öğrencilerimize ‘’Cumhuriyetimiz’’ Konulu Konferans Verildi.
Cumhuriyetimizin 100.Yıl Etkinlikleri Kapsamında Çok Programlı Anadolu Lisesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Ali VAROL tarafından öğrencilerimize “Cumhuriyetimiz” Konulu Konferans verildi.
Kaymakamımız Masa Tenisi Turnuvasına Katıldı.
Kaymakamımız Mustafa DÜZGÜN İlçe Milli Eğitimin düzenlemiş olduğu Cumhuriyetin 100. yılı masa tenisi turnuvasına katıldı. 26 sporcunun katıldığı masa tenisi turnuvası eleme usulü gerçekleşiyor. Kaymakamımız müsabaka sonrası tüm katılımcılara başarılar diledi.
Kaymakamımız 100. Yıl Dart Turnuvasına Katıldı.
Kaymakamımız Mustafa DÜZGÜN ‘’Cumhuriyetimizin 100. Yılı Dart Turnuvasına’’ katıldı. 22 sporcunun katılım sağladığı müsabakalarda sporculara başarılar diledi.
Cumhuriyeti İlan Eden Gazeteyi Dağıttılar.
Dörtdivan da Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında Öğrencilerimiz Cumhuriyeti İlan Eden Gazeteyi Dağıttılar. Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında İlçemizde Cumhuriyeti ilan eden gazeteyi dağıtan öğrencilerimiz Kaymakamımız Mustafa DÜZGÜN’ü makamında ziyaret ederek Kaymakamımıza gazetelerini verdiler.
Ardından Belediye Başkanı Hamza EFE’ye Kamu kurum, kuruluşlarına, daire amirliklerine, esnaf ve vatandaşlarımıza gazete dağıtan öğrencilerimiz Kaymakamımızın pazaryeri ziyareti esnasında da vatandaşlarımıza Cumhuriyeti ilan eden gazeteyi dağıttılar. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL, Okul Müdürü İlker HOTOĞLU ve öğrencilerimiz katıldı.
Kaymakamımız Gazi ve Şehit Ailesi Ziyareti Yaptı.
Kaymakamımız Mustafa DÜZGÜN ilçemizde bulunan değerli Gazi ve Şehit Ailelerine ziyarette bulundu. Ziyaretlere; İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm Seyhan Burak SÜRMELİ, İlçe Emniyet Amir V. Kudret ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL, İlçe Sos.Day.Yrd.Vakf. Bşk. Müdürü Selma BULUT ve öğrencilerimiz katıldı.
Gazi ve Şehit Aileleri Ziyaret Edildi.
Cumhuriyetin 100. Yılı etkinliği çerçevesinde Dörtdivan İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm Seyhan Burak SÜRMELİ, İlçe Emniyet Amir V. Kom. Yrd. Kudret ÖZDEMİR, Vakıf Personeli Ahu AYDIN değerli Gazi ve Şehit Ailelerine ziyarette bulundu.
Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında Kitap Okuma Yarışması Yapıldı.
Cumhuriyetimizin 100.Yıl Etkinlikleri Kapsamında İlber OLTAYLI ve Şermin YAŞAR’ın “Bir Cumhuriyet Sabahı” adlı Kitabı Ortaokul Öğrencilerimiz arası ödüllü Kitap Okuma Yarışması yapıldı. Kaybedeni olmayan yarışmamıza katılan öğrencilerimize başarıları daim olması dileğinde bulunuldu.
Cumhuriyetin 100. Yılı Futbol Turnuvası Düzenlendi.
Cumhuriyetin 100. Yılı Futbol Turnuvası düzenlendi. 8 takımın katıldığı turnuva renkli görüntülere sahne oldu. Kaymakamımız Mustafa DÜZGÜN ve Belediye Başkanı Hamza EFE maçları takip ederek sporculara başarılar dilediler. Turnuvada; Jandarma takımı, Kaymakamlık takımı ile yapılan final maçını kazanarak 1. Oldu.



YAZARLAR

Tamamı