28.03.2024 14:39:53
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Doğa Müzesine Destek!

Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu'nun 'Dörtdivan'ın Şahları Doğa Müzesi' adıyla Dörtdivan'da ilk açılacak müzeye destekleriniz bekleniyor. Dörtdivan'ın Şahları Doğa Müzemizde sergilemek için materyallere ihtiyaç var. Tüm doğa ve eğitim gönüllülerinin desteklerini bekliyoruz ifadelerine yer verildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN28 Temmuz  2022 Perşembe - 18:47
Dörtdivan'ın Şahları Doğa Müzesi Desteklerinizi Bekliyor
Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öncülüğünde açılacak olan “Doğa Müzesi”ne destekleriniz bekleniyor. Türkiye'de bir okulda açılacak ilk Doğa Müzesi olma özelliğini taşıyan Dörtdivan'ın Şahları Doğa Müzemizde sergilemek için:
*Bitki ve hayvanlar ile bunların fosillerine (veya kopyalarına);
*Jeolojik oluşumlara (kayaç, mineral vs.);
*Doğa ile ilgili kitap ve oyunlara;
*Kısacası doğal hayata ait malzemelere ihtiyacımız var...
Tüm doğa ve eğitim gönüllülerinin desteklerini bekliyoruz
Destek ve Bilgi için: 0554 9045254 (Hikmet Erdoğan, Fen Bilimleri Öğretmeni)
Dörtdivan Doğa Müzesi Hayata Geçiriliyor
Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü de Web sitesinde konuyla ilgili açıklamada bulundu.
“Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ERDEM (Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli) Destek 2022 Programı kapsamında Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu "Doğa Müzesi" oluşturmak için Dörtdivan'ın simgelerinden olan Şah Kartallardan esinlenerek ''Dörtdivan'ın Şahları Doğa Müzesi'' ismiyle başvurduğu proje, Türkiye genelinde 370 proje arasından ilk 51 proje arasına girerek kabul edildi ve 41.000 TL hibe desteği almaya hak kazandı.
Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öncülüğünde, Bolu İmam Hatip Ortaokulu ve Yeniçağa Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu ile ortaklaşa yürütülecek olan proje sonunda Türkiye'de ilk defa bir okulda Doğa Müzesi oluşturulmuş olup başta proje ortağı okullarımızın, ilimizdeki ve çevre illerdeki öğrencilerimizin eğitimine katkı sunacaktır” ifadelerine yer verildi.

 

YAZARLAR

Tamamı