2.05.2024 09:04:46
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu değerlendirme toplantısı 04.10.2023 tarihinde Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Genel Merkezinde saat 18,30 da Kızılay Çankaya Ankara adresinde geniş katılımla yapıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR05 Ekim  2023 Perşembe - 17:05
BOLULULAR DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu değerlendirme toplantısı 04.10.2023 tarihinde Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Genel Merkezinde saat 18,30 da Kızılay Çankaya Ankara adresinde geniş katılımla yapıldı.
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonuna bağlı Dernek Başkanları ve üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda ilk sözü Ankara Bolu Dernekleri Federasyon Başkanı Ahmet Akbaş alarak, toplantıya katılım sağlayanlara kısa konuşma yaparak, birlik beraberlik içinde 2012 yılından buyana yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Toplantı öncesi yeni katılan tüm hemşerilere söz verilerek kısaca kendilerini tanıttılar.
Toplantı gündemindeki konular kısaca okunarak, toplantıyı yönetmek üzere Mudurnulu hemşerimiz Haydar Çakırtekin önerilerek, seçildi. Haydar Çakırtekin sözü alarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla yapacağımız etkinlikler konusunu gündeme alarak, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için bir dakika saygı duruşunda topluca bulunarak, toplantı gündemine geçildi.

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanlığı yapan Engin Ulaş ve Mehmet Bilgin'e Federasyonda gösterdikleri başarılı çalışmaları nedeniyle başkanlık dönemi için Plaket takdimi yapıldı. Plaket taktimi geçmiş dönemden bu yana gelenek haline getirilmiş bulunmaktadır. Ayrıca Ülkemizde 11 ilimizi etkileyen Şubat depreminde ve daha sonrasında yapılan yaraların sarılma noktasında üstün gayretler gösteren yardımlaşma Komisyonunun Başkanlığını yürüten Azime Arıkan ve Metin Alparslan'a söz verilerek kısaca yaptıkları çalışmalar bilgiler aktardılar.

Bu süreçte özveriyle gece gündüz maddi manevi yardım çalışmalarında bulunan faaliyet gösteren gönüllü kardeşlerimize teşekkür edilerek, günün anlamına uygun Azime Arıkan ve Metin Alparslan'a yaptıkları çalışmalardan ötürü Plaket takdim edilerek onurlandırıldılar. Sırasıyla söz alan toplantıya katılan tüm hemşerilerimize, çeşitli STK Başkanlarına teşekkür edilerek, ilerleyen günlerde yapılacak kış dönemi çalışmaları hakkında detaylı sunumlar yapıldı. Günün anısına toplantıya katılan hemşerilerle toplu fotoğraf çekilerek, toplantı sonlandırıldı.






YAZARLAR

Tamamı