7.05.2024 22:33:43
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

CHP Adayları Dörtdivan da!

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde siyasi partiler, seçim çalışmalarına devam ediyorlar. Bu kapsamda CHP Bolu Milletvekili Aday Adayları, Aday Tanıtım Programı Kapsamında Dörtdivan da kendilerini ve projelerini anlattılar.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SAĞLIK13 Mart  2015 Cuma - 14:05
CHP’NİN ADAY ADAYLARI DÖRTDİVAN DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ve CHP Bolu Milletvekili ve Milletvekili aday adayı Tanju Özcan’la birlikte Milletvekili Aday Adayları Yusuf Renkli, Eflaz Temiz, Oktay Türesin, Gülşah Şanlı, Burak Cop ve Özaydın Çetin, geçtiğimiz gün Dörtdivan’a geldiler. Dörtdivan’da ilk olarak CHP Dörtdivan İlçe Teşkilatını ziyaret eden grup, burada kısa bir süre İlyas Özalp ve diğer partililerle sohbet ettikten sonra aday tanıtım toplantısının yapılacağı kahvehaneye geçtiler.
‘CHP BAYRAĞININ DALGALANMASI İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ’
Toplantıda açılış konuşmasını Dörtdivan CHP Teşkilatı adına İlyas Özalp yaptı. İlyas Özalp yaptığı konuşmada “CHP’nin pırıl pırıl aday adaylarıyla Dörtdivan’ı ziyaret etmesinden son derece memnun olduğunu, bugün burada bulunan aday adaylarının temayül sonucunda ortaya çıkan sonuca saygılı olmaları gerektiğini, eğer sonucu beğenmeyip ayrılacak olan varsa şimdiden ayrılması gerektiğini söyledi. İlyas Özalp, kendilerinin Dörtdivan’da yüzde on oy oranına sahip CHP Bayrağının dalgalanması için her türlü fedakârlığı gösterdiklerini, aynı fedakârlığı, başta burada bulunan arkadaşlarımızla beraber bütün CHP’lilerin göstermesi gerektiğini söyledi.
BİZİM SEVDAMIZ ANADOLU SEVDASI
İlyas Özalp’ın konuşmasının ardından CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu da bir konuşma yaptı. Kazım Karsu, amaçlarının CHP’nin oy oranını yüzde ellilere çıkarmak olduğunu söyledikten sonra, “Bana sen ne istiyorsun diye sorduklarında ben kendim için hiçbir şey istemiyorum. Ülkenin başının belada olduğu bir ortamda bu yola düştüm. Sevdam Anadolu sevdası, sevdam CHP sevdası, sevdam Atatürk sevdası. Biz bir ölürüz bin doğarız, bu bir aşktır, sevdikçe büyür. Ülke tehlikededir, rejim tehlikededir. Bu seçimlerde herkesin CHP’ye oy vermesi ve ülkesine sahip çıkması gerekir’’ dedi.
Kazım Karsu’dan sonra sözü CHP Bolu Milletvekili Aday Adayı Geredeli Yusuf Renkli aldı. Yusuf Renkli yaptığı konuşmada kendisinin bu toprakların çocuğu olduğunu, Gerede, Yeniçağa, Mengen ve Dörtdivan’ın coğrafya olarak iç içe olduğunu, kendisinin özellikle Dörtdivan’da çok sayıda dostunun olduğunu söyledi.
/
‘SÖZLERİ
Mİ YERİNE GETİRDİM’
Yusuf Renkli’den sonra söz alan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, kendisinin bir milletvekili olarak en çok Dörtdivan’a geldiğini, buradaki teşkilatta görev alan arkadaşlarının çok çalışkan olduğunu ve her fırsatta kendisini Dörtdivan’a davet ettiklerini söyledi. Tanju Özcan, Milletvekili olmadan önce kahveleri dolaştığını ve kendisinin aktif bir milletvekili olacağına söz verdiğini, bu sözünü de elinden geldiğince yerine getirdiğini söyledi. Tanju Özcan, ‘’Orman İşletmesi çalındı, iktidar milletvekillerinin kendisinin karşısında yer aldıklarını, 14 köyün su meselesinde AKP’nin şimdiki milletvekili Fehmi Küpçü’nün de bu meselede avukatlık yaptığını, Çavuşlar Mahallesi’ndeki dükkanların yıkımlarını kendilerinin durdurduklarını, ülkenin iyi yönetilmediğini, geçmişte hangi partiden olursa olsun bu kötü gidişata dur demek için tüm yurttaşlarımızı CHP’ye oy vermeye çağırıyorum dedi.
ŞANLI: DÖRTDİVAN’IN GELİNİYİM
CHP Bolu Milletvekili Aday Adayı Gülşah Şanlı ise kendisinin Dörtdivan’ın gelini olduğunu, kayınpederinin Sorkun Köyü’nde öğretmenlik yaptığını söyledikten sonra 1986 doğumlu genç bir aday adayı olduğunu, tercümanlık yaptığını ve emekçi olduğunu ifade etti. Gülşah Şanlı, bugün halkını tehdit eden bir cumhurbaşkanı bulunduğunu ve bunun Türk Demokrasisi için tehlikeli bir gidişat olduğunu söyledi.
COP: AKP BOLU’YU SAHİPSİZ BIRAKTI
Şanlı’dan sonra söz alan Burak Cop ise, demokratik bir ortamda yedi aday adayı ilçeleri geziyoruz, İngiltere’de yaşadım Siyaset Bilimi okudum. Benim hayalim Bolu’yu ikinci Eskişehir yapmak. AKP Bolu’yu sahipsiz bıraktı. AKP’nin 2023 hedefinin Cumhuriyetle hesaplaşmak olduğunu söyleyerek konuşmasını bitirdi.
‘DÖRTDİVAN HER GÜN KAN KAYBEDİYOR’
CHP Bolu Milletvekili Aday Adayı Eflaz Temiz ise yaptığı konuşmada, Artvin doğumlu olduğunu, Sağlık İl Müdürlüğü’nden emekli olduğunu, Dörtdivan’ın her gün kan kaybettiğini, sağ iktidarların Dörtdivan’a hiçbir şey yapmadığını söyleyerek kendilerine destek olunmasını istedi Özaydın Çetin ise “Ankara Hukuk Fakültesi mezunuyum ve Kıbrıscık’lıyım. Benim köyümün yaylaları ile Dörtdivan’ın yaylaları ortak, bende bu toprakların bir çocuğu olarak sizlere hizmet için göreve talip oldum” dedi.
TÜRESİN TAVUKÇULUK SORUNUNU DİLE GETİRDİ
Toplantıda son sözü CHP Bolu Milletvekili Aday Adayı ve Mudurnulu İşadamı Oktay Türesin aldı. Türesin yaptığı konuşmada tavukçuluk işi ile uğraşan bir aileden geldiklerini, Dörtdivan’da tavukçuluk işi ile uğraşanların sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade ettikten sonra Dörtdivan’a özellikle kaz yetiştiriciliğine yönelik yatırım yapacaklarını ve kaz ciğerini dünyaya pazarlayacaklarını söyledi. Türesin kendisinin ülkeye daha iyi hizmet edebilmek için Atatürk’ün partisi, Cumhuriyetin teminatı CHP’den aday adayı olduğunu ve bu hizmet yarışında Dörtdivanlıların CHP’ye destek vermelerini isteyerek sözlerini tamamladı.
Aday Tanıtım toplantısının ardından CHP’li grup hep birlikte esnaf ziyareti yaptıktan sonra Dörtdivan’dan ayrıldı.
Haber: Özge ELÇİ bolugundem.com

YAZARLAR

Tamamı