28.03.2024 21:34:55
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Çelik den Kutlama Mesajı

Bolu Yeniçağa Kaymakamı Bilal Çelik 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayınlayarak “tüm vatandaşlarımızın cumhuriyet bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR29 Ekim  2022 Cumartesi - 03:55
Kaymakam Çelik, Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
Bolu Yeniçağa Kaymakamı Bilal Çelik’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı Yayınladı.
Kaymakam Çelik mesajında "Milletimizin, bağımsızlığını ve istiklalini korumak amacıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde topyekûn mücadele sonucunda elde ettiği büyük ve emsalsiz zaferin taçlandırılması sonucunda kurulan Cumhuriyetimizin 99.Yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.
Yüce Milletimiz, büyük zorluklar neticesinde kazanılarak kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah içerisinde yarınlara ulaştırmak için el birliği ile çalışmaya devam ederek geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve kararlılığı içerisindedir.
Büyük bir coşku ve sevinç içerisinde olduğumuz bu mutlu günde, başta millet olarak çok şey borçlu olduğumuz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, sonsuz şükran ve rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın cumhuriyet bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

 

YAZARLAR

Tamamı