2.05.2024 13:50:12
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Büyüksün Milletim

Dörtdivan da kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde; Dörtdivan Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Ali AYER 15 Temmuz Gecesi yaşananlar karşısında duygularını dile getiren kendi yazmış olduğu "Büyüksün Milletim" şiirini okudu. İşte M.Ali Ayer'in seslendirdiği o şiir..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN30 Ekim  2016 Pazar - 08:29
Dörtdivan da kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde; Dörtdivan Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Ali AYER 15 Temmuz Gecesi yaşananlar karşısında duygularını dile getiren kendi yazmış olduğu "Büyüksün Milletim" şiirini okudu. Şiir beğeniyle alkışlandı.
Şiir öncesi kısaca Cumhuriyetin önemine değinen Mehmet Ali Ayer "Herkesin Cumhuriyet Bayramını Kutluyor, Vatan ve Cumhuriyetimizi bizlere bırakmak için toprağa düşmüş tüm Vatan Şehitlerimize, Demokrasi Şehitlerimize, Terörle Mücadele Şehitlerimize Allah dan Rahmet diliyor, Gazilerimize acil şifa temennisi ile minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Büyük Milletimizin tüm Dünyaya parmak ısırtan Demokrasi ve Cumhuriyetini koruma ve kollama mücadelesini anlatan, bağımsızlık aşkını gösteren bir şiirle sözlerimi bitirmek istiyorum"
Şiiri Okumak için Tıklayın
Haberin Videosu

YAZARLAR

Tamamı