8.05.2024 02:48:07
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bürüksel de Hemşehrilerini Unutmadı

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, gerçekleştirdiği yurtdışı ziyaretlerinde artık kendisi ile özdeşleşen hemşehri ziyaretlerini bu kez Avrupa Birliği'nin başkenti Belçika'nın Brüksel kentinde sürdürdü. Brüksel'de yaşayan Bolulu aileler karşılarında memleketlerinin milletvekilini görünce büyük sevinç yaşarken, buluşma adeta Bolulular gecesine dönüşt

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SİYASET29 Eylül  2016 Perşembe - 15:31
Ercoşkun Brüksel’e Fetö terör örgütünü anlatmaya gitti, hemşerilerini unutmadı.
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Fethullahçı terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi ile gerçekleştirdiği katliamları yurtdışında anlatmak ve Türkiye’nin darbe karşıtı süreci nasıl yönettiğinin iyi bir şekilde anlaşılmasını sağlamak üzere, milletvekilli arkadaşları ile başlattığı Avrupa temasları başarılı bir şekilde tüm hızıyla devam ediyor. Belçika, Portekiz ve İtalya ziyaretlerinden oluşan Avrupa mesaisinin ilk temaslarını Avrupa Birliği’nin Başkenti Belçika’nın Brüksel kentinde gerçekleştiren TBMM AİBPA Komisyon Başkanı Ercoşkun, yoğun siyasi temasların ardından yurt dışı ziyaretlerinde artık kendisi ile özdeşleşen hemşehri ziyaretlerine yenilerini ekledi.

Ercoşkun, Brüksel’deki ziyaretinde, Bolu’nun Kuzören Köyü’nden Ulviye Çiloğlu ve oğlu Taner Üner Yavuz'un evlerine misafir oldu. Ercoşkun’un sürpriz ziyaretini öğrenen çevredeki Türk ailelerde Çiloğlu’nun evine adeta akın etti. UETD Belçika Teşkilatı’nın organize ettiği ziyaret adeta Bolulular gecesine dönüştü. Ercoşkun, memleket özlemi duyan aile mensuplarına Bolu'da hayata geçen ve geçmesi planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi ve ailenin memleket özlemlerini bir nebzede olsa giderdi.

Ercoşkun, Ak Parti Brüksel Ofisini Ziyaret Etti

Milletvekili Ercoşkun, Avrupa'nın Başkenti Brüksel'de gerçekleştirdiği bir başka önemli ziyareti ise, AK Parti Brüksel Ofisi'ne yaptı. AK Parti Brüksel Ofisi'nde yeni göreve başlayan Avukat M. Fatih Toprak'a görev başarısı dileyen Ercoşkun, ziyaretin ardından Toprak'la birlikte objektiflerin karşısına geçti.
Milletvekili Ercoşkun, Avrupa Birliği’nin Başkenti Belçika’nın Brüksel kentinde gerçekleştirdiği ziyaretlerini Türk esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek sürdürdü. Ercoşkun’un sosyal medyada da paylaştığı ziyaretler, takipçiler tarafından büyük beğeni topladı.




 

YAZARLAR

Tamamı