29.03.2024 03:24:17
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Boluluların Hizmetinde..

Yaptığı çalışmalar ve çalışkanlığıyla vatandaşların sevgi ve saygısını kazanan Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Emin Demirkol'la sözleşme yenilendi. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan sözleşmeyle Demirkol, 2,5 yıl daha Bolu İl Sağlık Müdürü olarak, Sağlık alanında ve Boluluların hizmetinde olacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR22 Kasım  2022 Salı - 03:58
DEMİRKOL’UN GÖREV SÜRESİ 2,5 YIL UZATILDI
Bolu'da sağlık alanında yaptığı başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol'un sözleşmesi yenilendi. Demirkol, 2.5 yıl daha Bolu İl Sağlık Müdürü olarak görevine devam edecek.
Bolu’da 2017 yılında İl Sağlık Müdürü olarak atanan Muhammet Emin Demirkol, özellikle pandemi döneminde yaptığı başarılı çalışmalarla beğeni topladı. Kentteki sağlık tesislerinin daha kaliteli hale getirilmesinin yanı sıra son olarak İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine ek yataklı alanın kazandırılması için de yaptığı girişimlerle takdir toplayan Demirkol’un görev süresi uzatıldı. Sağlık Bakanlığı, 5 yıldır Bolu’da başarıyla görev yapan Demirkol’un sözleşmesini 2.5 yıl daha uzattı. Demirkol, sözleşmenin yenilenmesiyle birlikte Bolu’da 2.5 yıl görev yapacak.
TC. Sağlık Bakanlığı İl Müdürleriyle yeni sözleşmelerini yaptı. 2017 yılında İl Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Dr. Muhammed Emin Demirkol, 5 yıldır başarıyla yürüttüğü bu görevde 2,5 yıllık daha sözleşme yaptı.

 

YAZARLAR

Tamamı