12.05.2024 22:42:14
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Boluluların 2017 Yıl Sonu Veda Gecesi..

ABP Ankara Bolulular Platformu organizasyonunda Ankara da yaşayan Bolulular 2017 yılının son buluşmasını gerçekleştirdi. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da Boluluların bir araya gelerek, birlik ve beraberlik içinde hiç bir ayırım gözetmeksizin bir araya gelineceğinin kararlılığı içinde olduklarını vurguladılar.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR25 Aralık  2017 Pazartesi - 17:49
ABP ÜYELERİ 2017 YILINA VEDA GECESİNDE BİR ARAYA GELDİ
Ankara Bolulular Platformu 2017 yılının son yemekli toplantısında, DSİ 5 Bölge Müdürlüğü sosyal tesislerinde bir araya geldiler. Yoğun katılımın olduğu gecede söz alan Irfan Bayar, yaptığı konuşmada 2017 yılının son birlikteliğinde sizlerle beraber olmaktan son derece mutlu olduğumuzu sizlerle beraber 801.etkinligimizi yaptık. 2018 yılında çok daha fazla hemşehri buluşmalarının yapılacagını ifade etti.
Hemşehrimiz Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ Ankarada yaşayan Bolulu hemşerilerimize gönderdiği 2018 yılı takvimleri dağıtıldı. Bu nazik davranışı için Kıbrıscık Belediye Başkanımıza teşekkür edildi.
Konuşmaların devam eden kısmında söz Bolu Kıbrıscıklı Başkent Üniversitesinde öğretim görevlisi Talip Can,a verildi. Talip Can sözlerine başlarken Ankarada yaşayan hemşerilerine selamlar ve saygılarını sunarak söze başladı. Gölcük konusunda basın açıklamasında bulunduklarını çok daha fazla girişimlerde bulunulması gerektiğini bu konuda hemşerilerimizin çok daha fazla duyarlı olmaları konusuna dikkatleri çekti. Amacının Gölcük doga alanının ilerleyen günlerde çeşitli nedenlerden dolayı Uzungöl gibi olmasını engellemeliyiz diyerek sözlerini bitirdi.
Bu konuda söz alan Mengenli hemşerimiz Şaban Demir beyde; Orman Bakanı Veysel Eroglu beyin televizyonda Gölcük hakkında yaptığı konuşmayı anlatarak, hemşerilerimiz bilgilendirdi.
Son olarak söz alan Ankara Bolu Dernekleri Federasyon Başkanı Mehmet Bilgin yaptığı konuşmada; Ankarada yaşayan hemşerilerimizin birliği beraberliği için bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında katılımcı hemşerilerimize bilgiler verdi.
Boluluların bir araya geldiği 2017 yılının son gecesinde; bu tür etkinliklerin sık sık yapılması gerektiği ve hemşerilerimiz arasında kaynaşmanın önemine dikkat çeken tüm konuşmacılar birlik beraberlik içinde davranarak, birbirimize sahip çıkmanın önemini ifade ederek, aramızda siyaset yapmadan bu birliğin saglandıgını ve her görüşten hemşerimizin sadece Bolumuz adına bir araya geldiğini vurgulayarak, zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde Bolulular olarak birbirimize her zamankinden çok daha fazla sarılmamız gerektiginin öenemine değindiler.
Konuşmaların sonunda karlı ve soğuk bu Ankara gecesinde Bolulu hemşerilerimizin 2018 yılının ilk ayında yapılacak etkinlikte buluşmak temennisiyle Ankara'da ve cennet Bolumuzda yaşayan tüm Boluluların yeni yıllarını kutlayarak, sağlıklı nice yıllar dileğiyle geceye son verildi.





YAZARLAR

Tamamı