30.04.2024 11:16:39
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolululardan Uçar'a Ziyaret..

Ankara Bolulular Derneği organizasyonunda Ankara da yaşayan Bolulular, Maden İşleri Genel Müdür Yardımcısı Vekili Bolulu Uğur Salih Uçar'ı ziyaret etti. Bolulular hayırlı olsun dilekleri ile başarılar temennisinde bulundular.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR06 Ekim  2017 Cuma - 03:34
BOLULULAR, UĞUR SALİH UÇAR'I ZİYARET ETTİ
Ankara Bolulular Derneği organizasyonunda Ankara Bolulu Dernekler Federasyonu birlikteliğinde Federasyona bağlı Dernek Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Derneklerin üyeleri ile birlikte yaklaşık 24 Bolulu, Ankara Bolulular Derneği Başkanlığı da yapmış olan, Maden İşleri Genel Müdür Yardımcısı Vekili Bolulu Uğur Salih Uçar'ı ziyaret etti.
Ziyarette; Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar yaptığı konuşmada şunları söyledi. "İçimizden biri olan ve daha önce Ankara Bolulular Derneği Başkanlığı görevini de ifa etmiş hemşehrimiz Bolulu Uğur Salih Uçar beyin Maden İşleri Genel Müdür Yardımcısı Vekilliğine getirilmesi bizleride onurlandırmıştır. Uçar beyin Maddi ve Manevi değeri yüksek, Türkiye'nin Maden Rezervelerinin araştırıldığı ve Madencilerin başvurduğu önemli kurumlarımızdan birine atanmasıdır. Ekonomi Uzmanı olan hemşehrimiz bu kurumda da faydalı projelere imza atacaktır. Şahsım ve Bolulular adına hayırlı olsun dileklerimizle başarılar temenni ediyoruz" dedi.

Ankara Bolulu Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin de Federasyon ve Federasyona bağlı Dernek Yönetimleri adına hayırlı olsun diyerek, başarılar diledi.
Karşısında yaklaşık 24 Bolulu hemşehrisini gören Maden İşleri Genel Müdür Yardımcısı Vekili Bolulu Uğur Salih Uçar ziyaretten memnun olduğunu ifade ederek, misafirlerini toplantı odasında ağırladı.
Maden İşleri Genel Müdürlüğünün faaliyetlerinden kısaca bilgi veren Genel Müdür Yardımcısı Vekili Uçar; "Türkiye de Maden aramalarında sıkıntıların yaşanmaması için plan ve projelerin bilgisayar ortamına aktarıldı. Madencilerin müracaatları anında gecikmeden talepleri yerine getirilecek. Binlerce metre yerin altında çalışan madenciler ülke ekonomisine katkı sağlamak için canla başla çalışıyorlar. Bu çalışmaları da Genel Müdürlük olarak en iyi şekilde yatırıma dönüştürebilmek için Rezerv çalışmalarına önem veriyoruz. Maden sahalarına müracaat eden Maden Grubublarındaki Madencileri de bilgisayar ortamına dahil edildi. Yıllardır müracaat bekleyen madencilerin sıkıntıları giderilmiş oldu. Genel Müdürümüzden, Genel Müdür Yardımcısı arkadaşlarımıza kadar birlikte uyum içerisinde ekip çalışmasıyla ve Kurum personeliyle Madenlerimizin Ülkemiz ekonomisine kazandırılması azmi içinde çalışıyoruz. Milli Enerji ve Maden Politikası çerçevesinde, en kritik adımlardan birinin, Türkiye Yerbilimleri Veri ve Karot Bilgi Bankası (TÜVEK) arşivleme ve bilgi bankası teknik ekibimizce tamamlandı. Bu göreve layık olabilmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hemşehrilerimin ziyaretleri bizleride onurlandırıyor. Sivil Toplum kuruluşları ülkemiz içinde önemli görevler üstleniyor. Aranızda bulunarak, Dernek faaliyetleri içerisinde de bulunduk. Ziyaretiniz beni ziyadesiyle memnun etmiştir, teşekkür ediyorum. Dernek faaliyetlerinizde başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların akabinde günün anısına Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar ile Ankara Bolulular Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin birlikte Maden İşleri Genel Müdür Yardımcısı Vekili Uğur Salih Uçar'a plaket taktim ettiler.

Günün anısına çektirilen fotoğraflardan sonra ziyaret sonlandırıldı.
Ziyaret Fotoğrafları için Tıklayın



 

YAZARLAR

Tamamı