7.05.2024 19:52:10
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Bolululardan Sosyal Bir Proje

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu organizasyonunda anlamlı sosyal bir proje pazar gün hayata geçiriliyor. Saray Sevgi Evleri Çocuk Yuvasındaki çocuklar ile Kahvaltıda bir araya gelinecek. Bu etkinliğe tüm Bolulular Davetlidir.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR18 Aralık  2018 Salı - 21:04
Bolulular Sevgi Evlerindeki Çocuklar ile Bir gün geçirecek
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu organizasyonunda 23 Aralık 2018 Pazar günü Saat: 10.30 da başlayacak etkinlik ile Saray Sevgi Evleri Çocuk Yuvasında ki çocuklar ile bir araya gelerek, bir günde olsa o yetim öksüz çocuklara Anne, Baba, Abla, Abi ve Kardeş olunacak. Gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bu etkinliğe tüm Bolulular, çocuklarla birlikte olmak isteyenler davetlidir.
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin Proje hakkında şunları söyledi. "Nasip olursa Pazar gün yetim öksüz çocuklarımız ile kahvaltıda bir arada olacağız. Bir günde olsa onlara Annelik Babalık sevgisi vermeye çalışacağız. O öz ruhu veremeyiz ama hiç olmazsa sevgimizi Ablalığımızı, Abiliğimizi ve kardeşliğimizi göstermeye çalışacağız. Sabah 10.30 da başlayacak etkinliğimiz gün boyu saat: 14.00'e kadar sürecek. Bu zaman zarfında Çeşitli konuşmaların yanı sıra Canlı Müzik ile eğleneceğiz. Aralık ayında doğan çocuklarımıza yaş pasta keserek, doğum günlerini kutlayacağız. Çeşitli oyunlar düzenleyeceğiz. Bu anlamlı etkinliğimize Ankara da yaşayan tüm Bolulu hemşehrilerimizi davet ediyoruz" diyen Başkan Bilgin "Altındağ Belediye Başkanı Hemşehrimiz Dr. Veysel Tiryaki beyde aramızda olacaktır" dedi.
Başkan Mehmet Bilgin etkinliğin nerede olacağı konusunda da Altındağ Belediyesi tarafından restore edilen Ankara'nın en önemli simgesi olan "Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Sanat Merkezi"nde gerçekleştirileceğini söyledi.
Sevgi Evlerindeki Çocuklar ile Kahvaltıda Buluşma
Tarih: 23 Aralık 2018 Pazar Saat: 10:30 - 14:00 Arası
Yer: Altındağ Belediyesi Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Sanat Merkezi
Not: Ücretsiz Otopark mevcut olup, Ulucanlar Göz Hastanesinin yanında


 

YAZARLAR

Tamamı